R6

Kinek kell Thermite? Ezzel a trükkel Maverickkel is bárhol vághatsz bejáratot!

metabro - 1 éve

Noha nem ember méretű, de vaultolni lehet.

A Hard Breacherek elég alap posztok a játékban: ugyan jelenleg "csak" 3 karakter képes ezt betölteni (Thermite, Hibana, Maverick), épp emiatt nagyon értékes a jelenlétük elég sok pályán. 

A probléma ott kezdődik, hogy sokszor muszáj hozni egy Thatchert is, ha olyan lyukak "faragása" szükséges, amin be lehet menni – értelemszerűen Kaid vagy Bandit elektromos eszközét kiiktatni. 

Képtalálat a következőre: „maverick rainbow six siege”

Persze ha ez nem fontos, és elég lyukakon keresztül ostromolni a védőket, akkor irány Maverick: jó fegyver, hármas sebesség, és nem kell mellé Thatcher. Vagy esetleg még ennél is több van benne? A válasz természetesen igen: jobb híján eddig is volt már, hogy rá kellett hagyatkoznunk vault méretű lyukak vágásához, azonban ez lassú, és körülményes – legalábbis elvileg.

Gyakorlatilag ugyanis BikiniBhodi talált egy trükköt (melyet aztán továbbított Prodigio Pete-nek), melyet használva üzemanyag és idő hatékonyan tudunk olyan méretű réseket létrehozni, amin már be is lehet menni. 

Nézzük is meg, hogy miről van szó! 

Tehát egy C alakú lyukat kell készíteni a megerősített fel valamelyik részén – fontos azonban megjegyezni, hogy ottmarad egy kis fa (a videóban említi Pete, hogy akár rárakhatunk egy Fuze Cluster Charge-ot, de ez több, mint rizikós), amit ki kell lőnünk, viszont ez már bármilyen fegyverrel megtehető. 

Továbbra sem ez a legideálisabb megoldás, de legalább nem igényel két operátort, hogy bejussunk az elektromossággal felvértezett falakon. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva