League of Legends

Már elérhető Twisted Fate a PBE-s Teamfight Tactics-ban – Íme a statok és a képessége!

metabro - 7 hónapja

Jelenleg totális autobattler lázban ég a gamer közösség, ebből pedig nagy szerepet vállalt a Riot Games is, a League of Legends fejlesztője. Az egyik legnépszerűbb ilyen jellegű autobattler a Temfight Tactics a League of Legends legújabb játékmódja. Olyan sikeres, hogy a Twitch saját kategóriát indított neki a platformon, a TFT kategória pedig már a béta megjelenés óta folyamatosan veri nézőszámban a LoL-t.

Nem csoda tehát, hogy a kiadó komolyan veszi a TFT fejlesztését, néhány nappal ezelőtt például bejelentették, a 9.14-es frissítésben már bővül is a játszható karakterek listája. Igaz még csak eggyel, de az új Ranked mód mellé bőven elég lesz egy új karakter.

Ez pedig nem más, mint Twisted Fate, aki már a PBE-n el is érhető a Teamfight Tactics-ban!

Lássuk mire is képes az új karakter: 

TF egy Tier 2-es Pirate és Sorcerer hős, vagyis két aranyért vásárolhatjuk majd meg. Egy csillagos egységként 450 alap életereje van és 50 kezdő manája. A Riot Games a "Pick a Card" képességét emelték át a Teamfight Tactics módba- Vagyis három effektből egyet fog használni véletlenszerűen. Az egyik ilyen effekt egy sima sebző effekt (piros), ami szinttől függően 200/300/400-at üt. Az aranykártyával 2/3/4 másodperc erejéig Stunol, míg a kék kártya manát tölt TF-nek és a környező csapattársaknak (20/35/50).

Az adatok persze még változhatnak az éles megjelenés előtt, úgyhogy ezek még csak amolyan irányadók!

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva