APEX
Megérkezett a legújabb Apex Legends x Twitch Prime csomag - Egy karakter és egy fegyver skint kapunk ezúttal
Megérkezett a legújabb Apex Legends x Twitch Prime csomag - Egy karakter és egy fegyver skint kapunk ezúttal

Nagyon okosan csinálták a Twitch tulajdonosai, rájöttek, hogy ha a Prime feliratkozásokért játékbeli jutalmakat osztogatnak, akkor bizony az exkluzivitás miatt sokan igénybe fogják venni a szolgáltatást. A Prime feliratkozóknak havonta kell megújítaniuk az előfizetésük, ezért cserébe játékbeli tartalmakat kapnak, valamint szabadon feliratkozhatnak a kedvenc streamük csatornájára. És persze egyéb bónuszok is járnak a Prime-hoz, ám ez az a két legfőbb lehetőség, ami ténylegesen motiválja a közösségi tagokat.

Az első Apex Legends-es Twitch Prime keretein belül gazdagabbak lehettek a feliratkozók egy Pathfinder skinnel, amit a játék akkori nagy sikere okán jó páran fel is oldottak maguknak. Ez után több hónapos hiátus következett be, ám ez a széria most megszakadt, ugyanis megérkezett a második Apex x Twitch Prime csomag!

Ezúttal Wattson, a játék legújabb karaktere, valamint az L-Star, az Apex legújabb drop exkluzív fegyvere kerül reflektorfénybe. A Twitch Prime feliratkozásunkért, ha összekötjük a Twitch felhasználónkat és az Apex accountunkat, a gyűjteményünkben landol egy Sweet Dreams Wattson és egy Stellar Stallion L-Star skin.

Így tudod behúzni a jutalmakat!

Ha már Twitch Prime felhasználó vagy, IDE kattintva össze kell linkelned a Twitch felhasználódat az Origines / Xbox-os / Play Station-ös profiloddal. Ha ez megvan, a kezdőlap tetején a koronára kattintva új értesítéseknek kell megjelennie.

Itt egyszerűen már csak claimelnetek kell az Apex Legends-es jutalmakat (és minden mást, ami jár az előfizetés mellé). Elég valószínű, hogy a jövőben újabb Apex Legends tartalmak jönnek, abból kiindulva, hogy a Fortnite is többször dolgozott össze a Twitch-csel.

Sőt, ahogy a hivatalos oldalon is látszik, már előkészületben van további három Apex x Twitch Prime csomag, a következő egy Bangalore skint (Dino Dynamo) fog tartalmazni, majd érkezik egy új Octane, valamint egy Mirage és egy bónusz fegyver skin csomag.

  

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Spotify toplista és előadás a hadseregnél: a csapból is az ENCE folyik Finnországban

A méltán népszerű EZ4ENCE sláger egy hét alatt meghódította az országot.

25,3 milliárd forint az első hónapban: elképesztő bevételt hozott az Apex Legends indulása

Ahhoz képest, hogy ingyenes játékról beszélünk, szépet kaszáltak vele a fejlesztők.

100 000 dolláros LAN-ért kvalizik a Salamander és a GAMERZONE

Úgy néz ki, akár még egy továbbjutás is összejöhet a magyaroknak.

×