Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
Gaming

Mennél egy kört a buffolt lapokkal? Íme egy Goblin Cage-Cannon Cart kombó pakli!

metabro - 5 hónapja

Hétfőn végre beköszöntött a Season Pass és persze egy rakás balansz frissítés – utóbbit ha nem láttad volna, akkor az alábbi linken pörgetheted végig a lényeget:

Érthető módon ilyenkor izgatottan nyúlnak a játékosok a buffolt lapokhoz – pláne Ash, aki imád kísérletezni. Így történt ez nemrég, amikor is az alábbi decket rakta össze:

Golbin Cage és Cannon Cart egy pakliban? Ha valaki ezt a patch előtt említi, akkor valószínű kiröhögtük volna, azonban mindkettő kártya egész ígéretesnek tűnik. 

Mit is kell tudni a pakliról? Nos az egyik legfontosabb a Goblin Cage használata: védekezésben nagyon erős mind Cannon Carttal, mind Dart Goblinnal, ha ide tesszük le (ez alapvetően a kombó jellege a paklinak):

A deck maga viszont abszolút nem a védekezésről szól, pláne akkor, ha lassabb tempójú (Golem+Pump, vagy LavaHound) paklik jönnek szembe! Minerrel meg lehet indulni, ugye őt segíti szokásosan a Poison, illetve nyugodtan indíthatunk hátulról is egy nagyobb push-t, ha passzív az ellenfél. Csak rakjuk le a Goblin Cage-t, majd ha kiszabadul a Brawler, akkor el lehet kezdeni támogatni Dart Goblinnal és Cannon Carttal – egyébként pont ezen lapok miatt a pakli single target egységek ellen a legerősebb, de persze ha szembejön 1-2 swarm egység, akkor is akad ugyebár megoldás (pl. a Log). 

Egzotikus pakli, eddig nem használt lapokkal – jó játékot kívánunk hozzá! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva