Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Teamfight Tactics Hotfix: Yordle buff és további két nerf érkezett
Teamfight Tactics Hotfix: Yordle buff és további két nerf érkezett

A világ egyik legjátszottabb játéka jelenleg a Teamfight Tactics, a League of Legends legújabb spin-off módja. Az autobattler kategóriába tartozó játékot igazán komolyan veszi a Riot Games, s hosszútávon tervez vele a kiadó. Ezért is igyekeznek a fejlesztők napról napra egyre jobbá és jobbá tenni a az autobattlert, mára virradóra például ismét érkezett egy új hotfix, ami a játék egyik elemét erősítette, másik kettőt pedig szignifikánsan gyengített.

Erősödött a Yordle csapat, eddig 3 egységes kombinációnál 20% esély volt arra, hogy elkerülik (Dodge) a támadásokat, 6 egységnél pedig 50%. Ez az arány nőtt, 3 egység esetében már 25% esély van az elkerülésre, 6-nál pedig 60%.

Ennyit a jó hírekről, a következő két módosítás negatív irányba lendít egy karaktert és egy tárgyat, de természetesen mindenki tudja, hogy ez a játékegyensúly miatt elengedhetetlen.

Gyengült Pyke, egészen pontosan a képessége. Eddig szinttől függően 2.5/3/3.5 másodpercig Stunolt a képesség, ezt a fejlesztők 2/2.5/3-ra gyengítették. Emellett javították azt a Spear of Shojin bugot, ami még mindig azt eredményezte, hogy a tárgy 20% manát adott a használójának ütésenként. Ez az arány már helyreállt, mostantól csak 15%-ot ad.

Jó irányba halad a TFT fejlesztése, a 9.14-es ciklussal érkezik Twisted Fate a karakter poolba, valamint az ölünkbe hullik a Ranked mód is!

Ezt olvastad már?

 

×