Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Tűzijátékok és masszív építmények - Új Pickaxe jár a legújabb kihíváshoz!
Tűzijátékok és masszív építmények - Új Pickaxe jár a legújabb kihíváshoz!

Sajnos már nincs túl sok hátra a Fortnite nyári eseményéből, a 14 Days of Summer-ből, de bőven van még időnk kiélvezni a maradék kihívásokat, LTM-eket és egyéb tartalmakat.

A játékszabály nem változott, minden nap új ciklus indul, ami azt jelenti, hogy a Vaultból visszakerül egy fegyver vagy egy tárgy a játékba 24 óra erejéig, bepörög a kliensbe egy új LTM, valamint az Item Shop kínálat is folyamatosan változik és érkeznek bele tematikus tartalmak, mialatt naponta érkező kihívások és természetesen értük járó jutalmak is folyamatosan színesítik a játékmenetet.

A mai Item Shop kínálatban debütált a Red Lily szett, valamint a Stars and Stripes szett is az új, exkluzív stílusaival együtt. Mindkét szett tartalmaz egy tematikus Wrapet, amit szintén a kliens boltjából emelhetnek ki a játékosok.

Ha már július negyedike, az Epic Games tűzijátékokkal tűzdelte tele a játékot, a mai visszatérő tárgy a Bottle Rockets, valamint a napi küldetés is a petárdák és robbanó látványelemek körül forog. A nagy folyó mentén el vannak helyezve tűzijátéklövő állványok, ezekből ha sikeresen aktiválunk hármat, megkapunk egy teljesen új Dual Pickaxe-et. A feladat nem hangzik bonyolultnak, ám csúcsidőben hozzájutni egy ilyen gépezethez nem egy leányálom.

Roll3rblade össze is állított egy minőségi montázst a mai nap eseményeiről, jól látható az aktuális kihívás, az új unvaultolt tárgy, valamint a napi LTM is, ami a Strategic Structures. Ebben az LTM-ben a fém és téglaépítmények sokkal szívósabbak, gyorsabban gyűlik a nyersanyag, viszont kevesebb is lehet nálunk játék közben. Aki elszánja magát egy körre, az masszív építményekre és sok farmolásra számítson!

Ezt olvastad már?

Ajánljuk még
×