Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

Tűzijátékok és masszív építmények – Új Pickaxe jár a legújabb kihíváshoz!

metabro - 5 hónapja

Sajnos már nincs túl sok hátra a Fortnite nyári eseményéből, a 14 Days of Summer-ből, de bőven van még időnk kiélvezni a maradék kihívásokat, LTM-eket és egyéb tartalmakat.

A játékszabály nem változott, minden nap új ciklus indul, ami azt jelenti, hogy a Vaultból visszakerül egy fegyver vagy egy tárgy a játékba 24 óra erejéig, bepörög a kliensbe egy új LTM, valamint az Item Shop kínálat is folyamatosan változik és érkeznek bele tematikus tartalmak, mialatt naponta érkező kihívások és természetesen értük járó jutalmak is folyamatosan színesítik a játékmenetet.

A mai Item Shop kínálatban debütált a Red Lily szett, valamint a Stars and Stripes szett is az új, exkluzív stílusaival együtt. Mindkét szett tartalmaz egy tematikus Wrapet, amit szintén a kliens boltjából emelhetnek ki a játékosok.

Ha már július negyedike, az Epic Games tűzijátékokkal tűzdelte tele a játékot, a mai visszatérő tárgy a Bottle Rockets, valamint a napi küldetés is a petárdák és robbanó látványelemek körül forog. A nagy folyó mentén el vannak helyezve tűzijátéklövő állványok, ezekből ha sikeresen aktiválunk hármat, megkapunk egy teljesen új Dual Pickaxe-et. A feladat nem hangzik bonyolultnak, ám csúcsidőben hozzájutni egy ilyen gépezethez nem egy leányálom.

Roll3rblade össze is állított egy minőségi montázst a mai nap eseményeiről, jól látható az aktuális kihívás, az új unvaultolt tárgy, valamint a napi LTM is, ami a Strategic Structures. Ebben az LTM-ben a fém és téglaépítmények sokkal szívósabbak, gyorsabban gyűlik a nyersanyag, viszont kevesebb is lehet nálunk játék közben. Aki elszánja magát egy körre, az masszív építményekre és sok farmolásra számítson!

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva