Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Végre jön a Red Dead Redemption 2 PC változata?
Végre jön a Red Dead Redemption 2 PC változata?

Újabb jel utal arra, hogy érkezik a Rockstar legfrissebb kasszasikerének PC-s verziója.

A Red Dead Redemption 2 jött, látott és újraértelmezte a western fogalmát. Nem csoda, hogy a játékosok tízezrei várják, hogy végre megjelenjen PC-re, miután a konzolokon óriási sikert aratott. Sajnos ez idáig még nem történt meg, pedig már közeledik a játék egy éves évfordulója. Nem tudjuk, hogy mi tartja még vissza a Rockstart abban, hogy kiadják végre a PC-s verziót, hiszen az biztos, hogy a bevétellel nem lenne probléma. Úgy tűnik, hogy egyre közeledik a PC-s verzió hajnala, ugyanis a Social Clubban félreértelmezhetetlen utalásokat találtak a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban.

A forráskódban bizony ott szerepel a PC-s variáns, csak győzzük kivárni, amíg a Rockstar úgy gondolja, hogy itt az idő kiadni PC-re is. Korábban egyébként egy meglehetősen kidolgozott videó is kiszivárgott, ami szintén megerősítette, hogy készül már a PC-s verzió. 

Valószínű, hogy a fentebbi videó nem volt fake, ugyanis azóta sem vallott a feltöltő, sőt! Törölték a videót az eredeti YouTube csatornával együtt, de persze mindannyian tudjuk, hogy ami egyszer kikerült az internetre, azt nem lehet eltüntetni.

Ezt olvastad már?

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Eddig bírták a profik - Követelik a Drum Gun eltávolítását

Megtörtek a profi játékosok, ha rajtuk múlna már menne is vissza a vaultba a Drum Gun.

LOLbox-image

A Garena régióban szerencsejátékkal osztogatnak Prestige Akalikat

A LoL közösség kiborult, a Garena közösség védi a rendszert.

×