Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Ellepték a bogarak a League of Legends növényeit - Játékélményt roncsoló bugokat találtak
Ellepték a bogarak a League of Legends növényeit - Játékélményt roncsoló bugokat találtak

Nem működnek jól a League of Legends dzsungelnövényei. Egyre többen jelzik a nagyobb fórumokra, hogy bizony törődést érdemelnének a pályán elszórva található növények.

A dzsungelben fellelhető elemek kulcsfontosságú részét képezik a LoL játékmenetének már több éve. Három fajta növényt különböztetünk meg, van a Scryer's Bloom, ezt ha szétpukkantjuk, egy kijelölt irányba rálátást biztosít nekünk a spórája, s még a rejtett Wardokat is leleplezi nekünk. A Blast Cone szintén egy meghatározott irányba hat, ám ebben az esetben a karakterünket tudjuk arrébb lökni, ezzel kihúzva magunkat a csávából, vagy éppen közelebb tolva magunkat a csapatharchoz. Valamint ott annak a Honeyfruitok, amik életerőt töltenek vissza a játékosoknak.

Nos, ezek közül kettő, a Blast Cone és a Scryer's Bloom jelenleg nem működik rendeltetésszerűen. Akkor is mutatja őket a térkép, ha még nem nőttek vissza a helyükre, sőt, olyan is előfordul, hogy jelzi őket a térkép, a helyükön megjelenik az animáció, de ha rájuk kattintunk, nem történik semmi, mintha ott se lennének. Egy ilyen szituáció pedig a harc hevében meglehetősen kellemetlen tud lenni.

A Riot Games hivatalosan még nem reagált, reméljük mihamarabb orvosolják a hibát!

Ezt olvastad már? 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×