LOL
Hosszútávra tervez a Teamfight Tactics-szel a Riot Games
Hosszútávra tervez a Teamfight Tactics-szel a Riot Games

Elkészült az első hivatalos Teamfight Tactics fejlesztői napló. A Riot Games ebben a blogbejegyzés sorozatban a jövőbeli tervekről beszélnek, ezúttal pedig az új játékmód, a TFT került terítékre. A cég hosszútávra tervez.

Egy biztos, a fejlesztők majdnem minden frissítésciklussal szeretnének valami újat beleemelni az autobattler-be. A csapat azt is elárulta, hogy a játék legújabb faja (Origin) is relatíve gyorsan meg fog jelenni, ezzel is színesítve a játékmenetet és új kompozíciós lehetőségeket kínálva a játékosoknak.

Azt is elárulta a Riot, hogy a 9.14-es frissítéssel érkező ranked mód, éppúgy, mint a League of Legends esetében, szezonokra lesz bontva. Az első szezon körülbelül 3 hónapos lesz, utána pedig itt is számítani lehet egy nagyobb változásra. Új fajok és egységek érkezését tervezik, hogy felpezsdítsék a játék metáját.

Persze mindez csak azután történik meg, hogy a visszajelzések alapján kicsit átdolgozza a jelenlegi játékmenetet a kiadó. Amivel biztosan foglalkoznak a közeljövőben, az a tárgyak RNG rendszere, feltehetően érkeznek majd garantált tárgy körök, ugyanis az igazán frusztráló, hogy tudunk olyan neutrális meneteket menni, aminek a végén nem jutunk előrébb a kompozíciónkkal, mert nincs elég tárgyunk, amiből építkezhetnénk. Na meg persze a felhasználói felület bővítése is indokolt lenne hamarosan, már a 9.14-es ciklusban komoly előrelépésekre lehet számítani. Sőt, a jutalomrendszeren is folyamatosan dolgozik a Riot Games, ehhez kedvcsináló a jelenleg elérhető Beta Pass, aminek keretein belül egy ajándék Little Legendet kaparinthatunk meg.

A Riot reméli, hogy a játékosközösséggel együtt fejlesztheti tovább a Teamfight Tactics-ot!

Ezt olvastad már? 

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Teljes a teaser lista - Holnap érkezik a Fortnite x Avengers esemény!

Nagyon bíztunk benne, hogy eljön, s már csak egyszer kell aludnunk, hogy ki is próbáljuk.

Hamarosan megérkeznek a GTX 1660-asok! - Minden infó az új kártyákról

Már nem kell sokáig várnunk az Nvidia legújabb kártyájára.

Az új Windows frissítést felerősítette a processzorokat, akár 12%-ot is nyerhetünk ingyen

A legújabb frissítésnek ugyan rengeteg hibája is akad, de az ingyen GPU turbózás tényleg jól hangzik.

×