Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
HS
Jaina népszerűsége tovább esett, míg Garrosh-é nőtt - Heti meta jelentés
Jaina népszerűsége tovább esett, míg Garrosh-é nőtt - Heti meta jelentés

Újabb egy hét telt el a legutóbbi meta jelentés óta, ez pedig azt jelenti, hogy a VS data reaper oldala összeszedi azt, hogy mi változott ezen periódus alatt. Nos nyugodtan állíthatjuk, hogy eléggé beállt a meta - ez már nem is fog változni valószínű sokat az új kiegészítőig. 

A legnépszerűbb paklik

Minimális változásokról lehet csak beszámolni a múlt heti állapothoz képest: a Hunter gyakorlatilag pont annyira játszott, mint egy hete, a Warrior popularitása nőtt érdemben (1%-ot), a Mage használata csökkent (szintén nagyjából 1%-ot), míg az összes többi Class használati aránya szinte teljesen megegyezik (pár tized százalék eltéréssel) a legutóbbi meta jelentésével. 

A legjobb paklik

Ha a népszerűség terén elmondtuk, hogy nincsenek nagy változások, akkor a tier listát tekintve ez hatványozottan igaz. Ugyan a Bomb Warrior a 2. helyre, míg a Murloc Shaman a 4.-re vándorolt tier 1-en belül (ami értelemszerűen minimális win rate változást jelentett), de összességében ugyanúgy a Bomb Hunter vezet és a Control Warrior még az, ami befért az elitek közé. Ha Rogue, akkor viszont már csak a Hooktusk variánst ajánlhatjuk a fentiek tükrében. 

Ezeket a deckeket a nevükre kattintva érhetitek el, ha pedig a többi tierben lévőre vagytok kíváncsiak, akkor azt a VS oldalán (itt) nézhetitek meg. 

Matchupok

Nem meglepő, hogy a Bomb Hunter vezet: csupa zöld szinte az összes matchup, egyedül a Hooktusk Rogue és a Murloc Shaman jelent rá veszélyt - e 2 deck egy fokkal gyorsabb a paklinál, így képesek tempóból elverni. Népszerűség és győzelmi ráta terén is vezet ez a variáns, így egyelőre a Rise of Shadows metájának a király a Bomb Hunter. 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×