Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
Egész Jordániában betiltották a PUBG-t
Egész Jordániában betiltották a PUBG-t

Ezúttal újabb államban mentek neki a PUBG-nek.

Szombat hajnalban a jordán játékosok furcsa dologra lettek figyelmesek, egyszer csak nem tudtak csatlakozni a PUBG szervereihez. Mivel nem volt karbantartás, ezért meglepődött mindenki, de utólag kiderült, hogy ez nem a véletlen műve, ugyanis az egész országban betiltották a játékot mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül. 

Jordánia telekommunikációt szabályozó hatósága utólag elárulta, hogy a játékot a negatív hatásai miatt tiltották ki Jordániából. További kommentárt nem fűztek hozzá a hatósági szervek. Az ország lakói felemás érzelmekkel fogadták a hírt. A játékosok felháborodtak, de az idősebb generáció örül a tilalomnak.

"Szerintem a PUBG szórakoztató és összehoz a barátokkal. Sokkal nagyobb problémáink is vannak, amelyek miatt emberek halnap meg nap, mint nap. "

"A gyerekem a 20-as és a 30-as éveikben járnak és mindketten játékfüggők. Örülök, hogy betiltották."

"Szerintem a gyerekeknek nem való, de a felnőttek számára jó szórakozás."

"Délután akartunk menni pár kört, de nem tudtunk belépni. Utána olvastam a híreket és elszörnyedtem. Hihetetlen hogy az állam akarja megmondani, hogy mivel játszhatok és mivel nem, felháborító!"

Persze nem Jordánia az egyetlen hely, ahol betiltották a játékot, Irakban elsők között lett betiltva és Indiában is próbálkoztak a tilalommal, de itt utólag visszavonta a kormány a rendeletet.

Ezt olvastad már?

 

   

 

×