Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
Sicarióék megnyerték a DreamHack Valencia 2019-et
Sicarióék megnyerték a DreamHack Valencia 2019-et

Sikeres hétvégén van túl a QLASH csapata.

Hazánkban az utóbbi időben pörögnek az események. Nemrég a Grim Ravens váratlanul két tagot is lecserélt a PUBG csapatában, Vitális "Sicario_05" Gergely pedig június végétől a spanyol QLASH csapatában folytatta karrierjét. Nagy öröm ez, hiszen hazánkat jelenleg nem túl sok profi esportoló gazdagítja, Sicariónak viszont sikerült kitörni, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a csapat ellátogatott a DreamHack 2019-re, ahonnan nem tértek haza üres kézzel.

Sikerült  ugyanis elhozniuk az első helyért járó trófeát, ezen túl Sicario még az MVP címet is megszerezte magának, amit nem csodálunk, hiszen az első helyezésen túl 17 killt sikerült behúznia, továbbá a legtöbb sebzés is az ő nevéhez fűződött.

 

2019 DreamHack Valencia első hely és mvp

Posted by Sicario_05 on Sunday, July 7, 2019

Sajnos a versenyt nem közvetítették a hivatalos DreamHack csatornán, viszont a játékosok saját maguk streamelték a mérkőzéseiket. Aki kíváncsi Sicario_05 menetelésére, az nyugodtan látogasson el a játékos Twitch csatornájára, izgalomból ugyanis nem volt hiány.

Gratulálunk a csapatnak és persze külön Sicariónak! Csak így tovább a későbbiek során!

UPDATE: A mérkőzéseket mégis közvetítették, viszont nem a DreamHack hivatalos Twitch csatornáján, hanem a qwattiesports videói között találjátok a teljes adást.

Ezt olvastad már?

 

  

Ajánljuk még
×