Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
PUBG
Változtatnak a BRDM-2-n, mert egyszerűen túl erős
Változtatnak a BRDM-2-n, mert egyszerűen túl erős

Többé nem kérdés, hogy OP-e az új páncélozott kétéltű.

Úgy tűnik, túl erősre sikeredett a drop helyett érkező BRDM-2, ami főként a solo és a duo meccsek játékélményét rombolja. A probléma fő oka, hogy a páncélozott UAZ-hoz képest a BRDM-2 túl sok HP-val rendelkezik, emiatt egy játékosnak nagyjából lehetetlen küldetés az elpusztítása.

Épp ezen okok miatt a játékosok egyre többször fakadtak ki az utóbbi időben, amire most a PUBG Corp. végre reagált, elmondásuk szerint nem fogják ennyiben hagyni az ügyet.

"A csapat hasonlóképp gondolkozik, mint ti srácok. Egyszerűen túl erőteljes [a BRDM-2] soloban. Épp azon dolgoznak, hogy hogyan lehetne visszavenni az erejéből a solo/duo mérkőzések esetén. Egyelőre semmi sincs kőbe vésve, de tudjatok róla, hogy figyelünk a visszajelzéseitekre. Ha bármi fixálódik, jelentkezni fogunk, de egyelőre még ötletelünk, hogy hogyan lehetne megoldani a helyzetet."

Egyesek szerint csupán a jármű életerejéhez kellene hozzányúlniuk az említett módok esetén, így nem jelentene túl nagy előnyt a jármű a továbbiakban. Mások szerint pedig az lenne a legjobb, ha a solo/duo meccsek esetén visszahoznák a páncélozott UAZ-t, azzal ugyanis nem voltak balanszbeli problémák. 

Ezt olvastad már?

 

  

 

Ajánljuk még
×