Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
OW
A San Francisco profija felhúzta magát a bunker stratégián: ezerszer inkább a GOATS!
A San Francisco profija felhúzta magát a bunker stratégián: ezerszer inkább a GOATS!

Mielőtt nagyon belevágunk a mai témába, gyorsan tisztázzuk a címben említett két stratégiát nem ismerőknek a fogalmat: a GOATS 3 tankot és 3 supportot tartalmazó felállás, mely elég nagy népszerűségnek örvend az utóbbi időben. 

A bunker stratégiáról már írtunk korábban egy cikket:

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, vannak a taktikának pártolói, és ellenzői is: a San Francisco Shock main tankja, Matthew ‘super’ DeLisi egyiket se szereti igazán, de elmagyarázta streamen, hogy ha muszáj valamit választani, akkor már inkább a GOATS, íme:

Először egy Baptiste, majd egy Orisa ulti miatt kell gyakorlatilag AFK-n hagyni a játékot jó pár másodperc erejéig, és pihenni a choke pointon, végül még egy D.Va ultit is blokkolnia kell. Miután ez a türelemjáték mind lement elmondja, hogy ő bizony inkább játszana GOATS felállás ellen, mint hogy 25 ki*szott másodpercet kelljen várnia egy játékon belül az ultik lejártára. 

Legyünk őszinték: ha a cél a szórakozás (márpedig még azért kompetitív módban is az valamilyen szinten), akkor tényleg igencsak lelombozza az ember kedvét, ha az a jó cselekvés egy adott szituban, hogy nem csinálsz semmit. 

Egyelőre nincs jele annak, hogy a Blizzard ezzel kezdene bármit (ultik hosszának rövidítése esetleg), de nem lepődnénk meg, ha minimum gondolatszinten elindult volna már valami a taktika nerfelését illetően. 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Tfue: "Két fegyvernek mennie kell, hogy Fortnite egy jobb játék lehessen"

Az amerikai streamer és profi már a metaváltoztatáson elmélkedik.

Kiszivárgott az AMD RX 5700 XT 3DMark pontszáma

Hamarosan megérkeznek az AMD új videókártyái.

Végre megreformálja az Epic a Fortnite loot rendszerét - Érkezik a 'Hold to Swap' opció

Sosem hittük volna, hogy valaha írhatunk erről a beállításról, de szerencsére megcáfolt minket a kiadó.

×