Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Elismerte bűnösségét a feleségét megverő Fortnite streamer
Elismerte bűnösségét a feleségét megverő Fortnite streamer

Hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

A 2018-as év végén sikerült magának hírnevet szereznie a 26 éves Luke ‘MrDeadMoth’ Munday-nek, bár nem pont úgy, ahogy ő szerette volna. A streamer ugyanis élő adásban verte meg a terhes feleségét, csupán azért, mert felidegesítette őt játék közben.

Munday egyik nézője rendőrt hívott az esetet követően, akik két órával később megérkeztek az otthonába és feljelentést tettek a férfi ellen. A streamer a bíróság előtt korábban azt állította, hogy csupán megrázta feleségét, de a felvételen hallható egy csattanás. 

Munday most viszont beismerővallomást tett. Elismerte, hogy valóban bántalmazta terhes feleségét, amiért a helyi törvények szerint akár 2 év börtönre is ítélhetik, a maximális pénzbírság pedig akár 5500 dollárra is rúghat. Az ítéletet augusztus 26-án fogják kihirdetni.

A feleség korábban azt nyilatkozta, hogy a férfi nem mindig volt ilyen erőszakos, szerinte minden akkor kezdődött, amikor elhatározta, hogy felhagy a munkájával és streamernek áll. A nő szerint a Fortnite függősége változtatta meg Munday-t, akinek a streamer karrierjének is búcsút kellett mondania, ugyanis a Twitch először 14 napra, majd később örökre felfüggesztette a csatornáját. 

Ezt olvastad már?

 

     

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×