Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Dr Disrespect visszatért és azonnal letarolta a Twitch platformját
Dr Disrespect visszatért és azonnal letarolta a Twitch platformját

Doc várva-várt visszatérése megtörtént, a siker persze nem maradhatott el.

A Twitch nem igazán díjazta azt, hogy Dr DisRespect bemerészkedett az E3 egyik mosdójába, példát statuáltak az ügyből, a platform egyik legnépszerűbb streamere ugyanis két hetes kitiltást kapott a szabályszegés miatt. Azóta Dr Disrespect bocsánatot kért és megígérte rajongóinak, hogy a visszatérését senki sem fogja zsebre tenni. Vadiúj effektekkel, témákkal és jelenetekkel készült az első adására, természetesen óriási érdeklődés volt a doc streamje iránt, pedig fél óráig csupán az intró pörgött.

Ha valaki, akkor Dr Disrespect tudja, hogy hogyan kell showt csinálni, ezúttal ugyanis az egész platformon őt nézték a legtöbben a visszatérésekor.

Egész pontosan 80 ezer néző tapadt a képernyők elé, mindeközben Ninját "csupán" 36 ezren követték.

A doc már korábban is óriási nézettséget produkált, a népszerű E3 streamjét például 20 ezren nézték, most viszont 50 ezer ember követte végig, ahogany PUBG-zik, az óriási donate záporról pedig még nem is beszéltünk, a csatornára emellett folyamatosan érkeztek az újabbnál-újabb feliratkozók.

Valószínűleg sikerült egyetlen nap alatt bepótolnia a kimaradt két hét bevételkiesését. Persze nem a doc-ról beszélnénk, ha nem feszegetné a határokat, a WC-s incidensével több alkalommal viccelődött.

Ezen felül új - a WC-s "balesetre" utaló - emote-ot akart bevezetni, amit a Twitch nem engedélyezett számára. Szokás szerint ezen is felkapta a vizet.

Dr Disrespect bemutatta, hogy hogyan kell stílusosan visszatérni, de azért reméljük a jövőben jobban figyelni fog a szabályokra, ugyanis a ezen lépéseivel a karrierjét kockáztatja.

Ezt olvastad már?

 

  

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Fejbe lőttem mégsem adta be, ez miért van?

Jó pár bug van a PUBG-ben, épp ezért sokan mindent annak könyvelnek el, pedig ez azért ennél bonyolultabb.

Diszkólázban ég az Item Shop, Funk Ops új stílussal tért vissza

Értékesebb lett Funk Ops, bár nem mindenkinek fog tetszeni az új stílus.

A GTA Online kaszinója végre megnyitja kapuit

A GTA Online világa tovább bővül.

×