Gaming

Dr Disrespect visszatért és azonnal letarolta a Twitch platformját

metabro - 7 hónapja

Doc várva-várt visszatérése megtörtént, a siker persze nem maradhatott el.

A Twitch nem igazán díjazta azt, hogy Dr DisRespect bemerészkedett az E3 egyik mosdójába, példát statuáltak az ügyből, a platform egyik legnépszerűbb streamere ugyanis két hetes kitiltást kapott a szabályszegés miatt. Azóta Dr Disrespect bocsánatot kért és megígérte rajongóinak, hogy a visszatérését senki sem fogja zsebre tenni. Vadiúj effektekkel, témákkal és jelenetekkel készült az első adására, természetesen óriási érdeklődés volt a doc streamje iránt, pedig fél óráig csupán az intró pörgött.

Ha valaki, akkor Dr Disrespect tudja, hogy hogyan kell showt csinálni, ezúttal ugyanis az egész platformon őt nézték a legtöbben a visszatérésekor.

Egész pontosan 80 ezer néző tapadt a képernyők elé, mindeközben Ninját "csupán" 36 ezren követték.

A doc már korábban is óriási nézettséget produkált, a népszerű E3 streamjét például 20 ezren nézték, most viszont 50 ezer ember követte végig, ahogany PUBG-zik, az óriási donate záporról pedig még nem is beszéltünk, a csatornára emellett folyamatosan érkeztek az újabbnál-újabb feliratkozók.

Valószínűleg sikerült egyetlen nap alatt bepótolnia a kimaradt két hét bevételkiesését. Persze nem a doc-ról beszélnénk, ha nem feszegetné a határokat, a WC-s incidensével több alkalommal viccelődött.

Ezen felül új – a WC-s "balesetre" utaló – emote-ot akart bevezetni, amit a Twitch nem engedélyezett számára. Szokás szerint ezen is felkapta a vizet.

Dr Disrespect bemutatta, hogy hogyan kell stílusosan visszatérni, de azért reméljük a jövőben jobban figyelni fog a szabályokra, ugyanis a ezen lépéseivel a karrierjét kockáztatja.

Ezt olvastad már?

 

  

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva