Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Őket nem feltétlen éri meg használni: íme a játék legrosszabb 5 támadója
Őket nem feltétlen éri meg használni: íme a játék legrosszabb 5 támadója

Újabb szezon közepén járunk nagyjából, így elérkezettnek látta Zen, hogy frissítse a listáját a szerinte legrosszabb 5 támadóról. Egyet nem érteni ér, pontosan tudjuk, hogy szubjektív listáról van szó. Nézzük hát, hogy kit nem ajánl használatra! 

5. Blackbeard

Képtalálat a következőre: „blackbeard rainbow”

Nem arról van szó, hogy rossz lenne, hanem túl szituációs. Akkor a legjobb, ha tudjuk, hogy kintről (mindegy, hogy lógva, vagy a talajról) tudunk killeket szerezni, minden más szituban valószínű jobban járnánk mással: lassú (pajzsával együtt), olyan gadgettel rendelkezik, ami nem a csapatot segíti (ebben a játékban ez fontos tényező) és bár nem annyira rossz az Mk17 CQB AR, de lassan lő és kevés a tölténye. 

4. Finka

Képtalálat a következőre: „finka rainbow six siege”

Fegyverei gyengék, a Nano Boost pedig ritkán mentette meg az életét Zennek meccsek során, nem igazán érzi erősnek tekintettel a gadget hátrányára (hang). 

3. Glaz

Képtalálat a következőre: „glaz rainbow six siege”

A legutóbbi nerfek óta alig látja rankeden: egy olyan játékban, ahol a fejesek egyből killt érnek, sokkal jobbak az automata fegyverek, valamint az egy helyben állás (a rework) is tudjuk mennyire hátrányos az R6-ban (Tachanka). 

2. Ying

Képtalálat a következőre: „ying rainbow six siege”

Engem elég rendesen meglepett Ying, de az indok az volt, hogy a legutóbbi változtatás (kézben kell szorongatni a Candellát) elég nagy nerf volt szerinte - az egyik kommentelő megerősítette, hogy PL-ben sem pickelik túl gyakran azóta. Maga a louadout pedig nem túl erős. 

1. Blitz

Képtalálat a következőre: „blitz rainbow six siege”

Túl sok a countere (egyre több C4-gyel rendelkező operátor, ugye Kaid is megkapta, jó pár csapdás operátor), túl gyenge a fegyvere, illetve a pajzsa sem hasonlítható össze a többiekével. Fuze-t ugyanúgy nem takarja ki a shield, de van egy hasznos gadgetje, Clash-Monty teljes testes pajzzsal rendelkezik, míg Blackbeard egy automata fegyverre tudja tenni. A sorozatos nerfek sem segítettek: a vakítás hatótávolsága nem túl nagy, a két flash közti töltési időt is megnövelték - egyszerűen távolról kell kiiktatni az operátort, nem szabad engedni, hogy közel jöjjön. 

Ez volt tehát a youtuber listája, kommentekben jöhet a tiétek! 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×