Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Őrült sebesség, kaotikus harcok - Visszatért a Slide LTM
Őrült sebesség, kaotikus harcok - Visszatért a Slide LTM

Már egészen hozzászoktunk, hogy minden nap valami új LTM érkezett a játékba a 14 Days of Summer esemény keretein belül. Sajnos az eventnek vége, ám ez nem jelenti azt, hogy nem pörögnek tovább a játékmódok a játékban.

A mai tartalomfrissítéssel, aminek a főszerepében az Air Strike tündököl, érkezett egy régi-új játékmód, a Slide LTM.

A Slide játékmódot először 2018 decemberében próbálhatták ki a játékosok. A módban csak és kizárólag csúszkálni tudunk, az irányváltást pedig Grapplerrel tehetjük meg. A manőverek elsőre nem lesznek egyszerűek, de amint hozzászokunk az irányításhoz, a játékmód elkezd igazán szórakoztatóvá válni.

Abszolút kilóg a Slide LTM a megszokott LTM-ek kategóriájából, de ez nem is olyan nagy baj, elvégre a választható játékmódok éppen arra vannak, hogy kicsit kikapcsoljanak minket a komolyabb menetek között.

Most, hogy már elérhető a Legendary Air Strike tárgy, kelleni is fog az ilyen felhőtlen szórakozás, ugyanis nem kellemes a nyakunkba kapni 20 véletlenszerűen becsapódó rakétát. Ha pedig emiatt veszítünk el egy feszített late game harcot, jól fognak jönni a csúszkálós lövöldözős menetek.

Ezt olvastad már?

     

 

Ajánljuk még
×