LOL
Három hónapos első szezon után jön a metaváltozás - Már a nyakunkon a TFT Ranked mód
Három hónapos első szezon után jön a metaváltozás  - Már a nyakunkon a TFT Ranked mód

A Riot Games hivatalosan is bejelentette, a 9.14-es frissítéssel érkezik a Teamfight Tactics Ranked módja, valamint további kisebb változtatások. Olyan mint egy teljesen új, választható egység, Twisted Fate személyében, valamint olyan buffok, mint a jelenleg Tier 2-es Elise Tier 1-é tétele.

Utóbbi kettő nüansznyi változásnak tűnik az első árnyékában. Szinte biztos, hogy több ezer ember fog egymásnak esni már az első nap annak érdekében, hogy elérjék a Challanger szintet. Remélhetőleg hamarosan a tárgyrendszerrel is kezd valamit a kiadó, ugyanis ha azt rendbe teszik, a TFT könnyedén esport címmé nőhetné ki magát.

A Riot úgy is tervezte, hogy az első Ranked szezon egy tesztidőszak lesz, feltérképezik, hogy mik azok a pontok amiken érdemes változtatni majd, annak érdekében, hogy egy kellemesen kompetitív és élvezhető játékmódot készítsenek. A kiadó tervei szerint az első ilyen szezon körülbelül három hónapon át fog tartani, ennyi ideje lesz mindenkinek a ranglétrán fel,s alá mozogni, utána pedig egy nagyobb frissítést terveznek a Teamfight Tactics-hoz.

Új egységek, új fajok, teljesen új meta.

A Béta Szezon mellett folyamatosan pörög a Beta Pass, amiből exkluzív jutalmakat oldhatunk fel akkor, ha a TFT-vel játszunk. Ajándék Little Legend, aréna skinek, emote-ok és idézői ikonok várnak a játékosokra.

A 9.14-es frissítés és az új rangsorolt mód az éjjel érkezik, vagyis a holnapi naptól kezdve új szintre lép a Teamfight Tactics élmény!

Ezt olvastad már? 

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

Gratulálunk s1mple! Megvan a legfrissebb és egyben legjobb CS:GO "ezredes"

A fiatal ukrán zseni túl van ezredik hivatalos meccsén is, övé a legjobb rating a szűk elitben.

Lebuktak a világ legbénább bundázói, most az egész csapat utcára került

A spanyol bajnokság átfogó vizsgálata után kizárták a szándékosan vesztő Queso csapatát.

LOLbox-image

Teamfight Tactics Hotfix: Yordle buff és további két nerf érkezett

Újból változott módosítottak az új játékmód bizonyos elemein.

×