Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Holnap elég komoly ban hullám söpör majd végig: a chat hibáit kihasználókat tiltják
Holnap elég komoly ban hullám söpör majd végig: a chat hibáit kihasználókat tiltják

A Rainbow Six Siege rendszerének kijátszása mindennapos dolog: van, aki hackekkel próbálkozik, van, aki megpróbálja crash-eltetni az ellenfél kliensét. Ez utóbbira jó pár módszer van, de mind közül akad sajnos egy elég egyszerű: a chat általi. 

Ugye ennek a lényege, hogy bizonyos szimbólumot beír az elkövető (legtöbbször egy programot használva), ami meghülyíti a játékot és az összeömlik. Hogy konkrétan hogy lehet előidézni, azt nem tudjuk, és nem is akarjuk megmutatni, de sajnos ez egy időről időre előforduló probléma. Szerencsére a Ubisoft nemrég kirakott Redditre egy posztot ezzel kapcsolatban:

Egyrészt kijavítottak egy hibát (valószínű volt egy adott exploit mostanában), ami ennek a szimbólumnak a használatát blokkolja, másrészt holnaptól kezdve elindítanak egy ban hullámot, mely azokat a játékosokat célozza, akik visszaéltek a rendszerrel - ennek hossza attól függ, hogy hányszor és mennyire használták ki az exploitokat. 

Ha esetleg valakinek nem lenne egyértelmű, akkor ezen irományban hivatkoztak arra a részre, mely azt taglalja, hogy a játék általános ütemét megszakítani tilos. Jó látni, hogy foglalkozik ezzel a Ubisoft: reméljük, hogy sikerül jó pár csalót elrettentenie ettől a jövőben! 

Ezt olvastad már?

 

×