Fortnite

Két héttel a Fortnite World Cup előtt barmolta szét a játékmenetet az Epic – A profik nem örülnek az Air Strike-nak

metabro - 11 hónapja

Nem ez volt a játék történetének legjobb időzítése.

A legutóbbi frissítés hivatalosan is a v9.30-as ciklus utolsó eleme volt. Nem volt egy rövid időszak, ugyanis egy teljes hónapon keresztül kaptuk az újabbnál újabb tartalmakat ugyan abból a csomagból. Ennek persze megvolt az oka, a fejlesztőknek is fel kell néha frissíteniük a fejüket, ez volt az az időszak, amikor az Epic Games irodája zárva tartott, így érdemi munkát nem tudtak végezni. Persze előtte megtolták rendesen az utolsó pár hetet, egy eseményekben és tartalmakban gazdag frissítésciklussal hagytak itt minket.

Viszont a harmadik tartalomfrissítés főszereplője, az Air Strike, rendesen belerondított az összképbe. Adott egy tárgy, ami egy kijelölt pontot 9 méteres rádiuszban szanaszét bombáz. A tárgy hatóideje alatt 20 rakéta csapódik a területre véletlenszerűen, robbanásonként 75-öt sebezve ezzel játékosra, struktúrára pedig 200-at. S amellett, hogy egyébként a játékmenet nem indokolta, hogy egy ilyen jellegű tárgyra lenne szükség, még egy hatalmas buktatója van az esetnek, két hét múlva elstartol az első Fortnite World Cup!

A világkupa előtt bevezetni egy ilyen jellegű fegyvert, kész agyrém. A profik egyértelműen a late game építőpárbajaikról híresek, a nézők közül többen csak azért követik ezeket a versenyeket, hogy végigizgulják a kaotikus harcokat. Nos, az Air Strike pont ezeket a helyzeteket fogja szétbarmolni.

A profik persze nem maradtak szótlanok, többen Twitteren reagáltak a v9.30 harmadik tartalomfrissítésének újítására:

"Amikor felkeltem és megláttam, hogy megjött az Air Strike a Fortnite-ba" – CouRageJD

 

"Egész furcsa rémálmom volt, felkeltem és a Fortnite-ban Air Strike volt. Kész szerencse, hogy ez csak egy álom!" – Ghost Bizzle

 

"Világkupa kész az új tárgy!" – Liquid Chap (szarkasztikusan)

Lehetséges, hogy jól tenné az Epic Games, hogy használhatatlanná teszi az Air Strike-ot a kompetitív játékmódokban. Vicces tárgy, de nem akkor, amikor több ezer dollár forog kockán! 

Borítókép: dexerto

Ezt olvastad már?

     

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva