PUBG

Súlyos hiba a PUBG-ben: Egyszerűen eltűnnek a lépéshangok

metabro - 12 hónapja

Újabb idegesítő bugot találtak a játékban.

Újabb idegesítő bugot találtak a játékban.

WackyJacky ismét nyomot fogott, ezúttal egy súlyos hibát tárt fel, ami könnyedén okozhatja a halálunkat, ugyanis bizonyos felületeken egyszerűen nem hallatszódnak a lépéshangok. A hibajelenség Miramaron lelhető fel és úgy tűnik, hogy csupán bizonyos felületek estén jelentkezik.

A teszt során WackyJacky az alsó szintről hallgatta végig a másik játékos mozgását és kiderült, hogy az épület tetején mindent lehetett hallani, viszont a további szintek esetén nem volt hangja a szinteken rohangáló játékosnak. A hiba más épületek esetén is fennáll, viszont ami a legérdekesebb, hogy csak a piros padlószőnyeg esetén fordul elő, ha már egy kék színűre lépünk, akkor hallani mindent normálisan.

Érdemes tehát vigyázni a hasonló épületek esetén, ugyanis könnyedén meglepetés érhet bennünket. A videó után valószínűleg egyre népszerűbb lesz a bug kihasználása, viszont a jó hír, hogy a PUBG Corp. fejlesztői azonnal nekiláttak a probléma feltárásának. Reméljük hamar megtalálják az okát, ugyanis elég kellemetlen a hibajelenség.

WackyJacky videóját itt találjátok:

Ezt olvastad már?

  

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva