Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Újabb világkupa indulót igazolt egy amerikai szervezet - Arkhram a 100 Thieves játékosa lett
Újabb világkupa indulót igazolt egy amerikai szervezet - Arkhram a 100 Thieves játékosa lett

Egyre komolyabb játékos és tartalomgyártó mozgások vannak az észak-amerikai térségben. Hamarosan startol a Fortnite történetének első világkupája, így a nagyobb szervezetek szeretnék magukat bebiztosítani, na meg megmutatni magukat a legjobbak között. Három kiemelkedő org pezseg folyamatosan Fortnite-téren, a FaZe Clan, a TSM és a 100 Thieves. Ezúttal utóbbi kavarta meg az állóvizet legújabb igazolásával, Arkhrammal.

Arkhram egy fiatal, feltörekvő Fortnite játékos, aki azon kevesek egyike, aki képes volt duplán kvalifikálnia magát a Fortnite World Cupra, vagyis Solo és Duo módban is érdekelt lesz a rendezvényen. Ilyen rezümével nem is csoda, hogy a legtöbb klub a saját mezében akarta látni a srácot, végül pedig ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a befutó a 100 Thieves lett.

Ez a siker Keemstar figyelmét sem kerülte el, meghívta a fiút a saját rendezésű Friday Fortnite versenyére, ahol Arkhram nem mással, mint DrDisrespecttel játszott együtt. A két játékos kölcsönösen hatott egymásra, Arkhram hozta az eredményeket Disrespectnek, a híres streamer pedig nézettséget és követőket szerzett a fiatal Fortnite játékosnak.

Reméljük jól sül majd el Arkhram formaidőzítése és nagyokat fog villanni a Fortnite World Cupon!

Ezt olvastad már? 

     

 

Ajánljuk még
×