Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Elvesztette legfőbb képességét Aatrox a PBE-n
Elvesztette legfőbb képességét Aatrox a PBE-n

A 9.12-es frissítés óta vacillált a fejlesztőcsapat, menjen-e Aatrox revive képessége (újraéledés) a levesbe, avagy sem...? Nos, most úgy fest, hogy 2013 óta először, megszületik az az Aatrox verzió, ami nem lesz képes újraéledni. 

A legtöbb PBE változtatás, ami Aatroxra érkezett az ultiját (World Ender) érintette. Csökkentették a képesség töltési idejét, minden szinten 20 másodpercet lefaragtak belőle. Sőt, megdobták a gyógyulási arányokat is a korai szakaszban, az egyes szintű ulti 10%-kal tölt vissza több életerőt, mint eddig, a második szintű 5%-kal, a hármas szintű ulti viszont maradt a régi 70%-os arányon. Ám sajnos ahhoz, hogy ez a két buff életbe lépjen, a World Endernek el kellett veszítenie a Revive effektjét.

Ezzel a módosítással egy igazán erős korai szakasz ultit kapott a karakter, ami ráadásul relatíve sűrűn lesz elérhető a csökkentett töltési idő miatt. Jelenleg az éles szerveren ha Aatrox benne van egy takedownban (Killt, vagy assistot szerez) bekapcsolódik a Revive effekt és ha esetlegesen fűbe harapna a harc közben, sikeresen újraéled, mintha Guardian Angel lenne rajta. Nos, ezt az effektet lecserélték, a helyére pedig egy ennél sokkal egyszerűbb megoldást tuszkolt a fejlesztőcsapat. Ha Aatrox takedownt szerez a World Ender hatása alatt, a képesség hatóideje 5 másodperccel kitolódik.

Nehéz lenne elképzelni Aatroxot Revive nélkül, így azok, akik hiányolnák az effektet, még imádkozhatnak, hogy a PBE tesztelések befuccsolnak, s végül eláll ettől az ötlettől a kiadó. Ha ez nem történik meg, a 9.15-ös frissítéssel akár már el is veszítheti az újraéledését a hős.

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Akciófigyelő: Középkategóriás videókártyák nevetséges árakon

Aki olcsón keres videókártyát, az most ne habozzon!

Megérkezett a Super Mario Battle Royale

Vajon mi lesz a következő? A Pasziánsz?

Viszlát, kínai csalók! Önként zárta be a Tencent a kínai PUBG Mobile piacot

Mivel a szigorú kínai szabályokon nem ment át a PUBG Mobile, a Tencent új játékot fejlesztett, hogy pénzt lásson a dologból.

Egy töltőképernyő buktatta le a legújabb LTM-et - Jön a "Blues" játékmód!

Ilyen leaket se nagyon láttunk még a játék fennállása során.

×