LOL
Elvesztette legfőbb képességét Aatrox a PBE-n
Elvesztette legfőbb képességét Aatrox a PBE-n

A 9.12-es frissítés óta vacillált a fejlesztőcsapat, menjen-e Aatrox revive képessége (újraéledés) a levesbe, avagy sem...? Nos, most úgy fest, hogy 2013 óta először, megszületik az az Aatrox verzió, ami nem lesz képes újraéledni. 

A legtöbb PBE változtatás, ami Aatroxra érkezett az ultiját (World Ender) érintette. Csökkentették a képesség töltési idejét, minden szinten 20 másodpercet lefaragtak belőle. Sőt, megdobták a gyógyulási arányokat is a korai szakaszban, az egyes szintű ulti 10%-kal tölt vissza több életerőt, mint eddig, a második szintű 5%-kal, a hármas szintű ulti viszont maradt a régi 70%-os arányon. Ám sajnos ahhoz, hogy ez a két buff életbe lépjen, a World Endernek el kellett veszítenie a Revive effektjét.

Ezzel a módosítással egy igazán erős korai szakasz ultit kapott a karakter, ami ráadásul relatíve sűrűn lesz elérhető a csökkentett töltési idő miatt. Jelenleg az éles szerveren ha Aatrox benne van egy takedownban (Killt, vagy assistot szerez) bekapcsolódik a Revive effekt és ha esetlegesen fűbe harapna a harc közben, sikeresen újraéled, mintha Guardian Angel lenne rajta. Nos, ezt az effektet lecserélték, a helyére pedig egy ennél sokkal egyszerűbb megoldást tuszkolt a fejlesztőcsapat. Ha Aatrox takedownt szerez a World Ender hatása alatt, a képesség hatóideje 5 másodperccel kitolódik.

Nehéz lenne elképzelni Aatroxot Revive nélkül, így azok, akik hiányolnák az effektet, még imádkozhatnak, hogy a PBE tesztelések befuccsolnak, s végül eláll ettől az ötlettől a kiadó. Ha ez nem történik meg, a 9.15-ös frissítéssel akár már el is veszítheti az újraéledését a hős.

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kardpárbajra fel! - Visszatért az Infinity Blade és szórakoztatóbb, mint valaha

Újból elérhető az Infinity Blade, ám ezúttal egy fokkal emészthetőbb kiadásban.

"Lengyelország és Bulgária azért még nem ennyire elmaradott" - jó szándékú poszt miatt támadták be apEX-et

Úgy tűnik a CS:GO közösség lassan hobbit űz belőle, hogy mindent félreértsenek.

Akciófigyelő: ezzel a két ingyenes játékkal most 11 000 forintot spórolhatsz

Tacoma a Humble Bundle, és Oxenfree az Epic Store jóvoltából.

×