League of Legends

Már négy csillagos egységeket is készíthetünk a PBE-s Teamfight Tactics-ban

metabro - 12 hónapja

Érdekes újításnak hangzik!

A legtöbb autobattlerben, így a TFT-ben is, eddig csak maximum három csillagig fejleszthettük egységeinket. Ez egyébként nem volt kis feladat, ahhoz, hogy valami három csillagos legyen, össze kellett gyűrni három két csillagosat, egy két csillagos pedig három egy csillagosból állt. Egy kimaxolt egységért tehát 9 darab részegységet kellett kombinálnunk, ami bizony nem volt egy egyszerű mulatság. Nos, ez a rendszer bővül, ugyanis a PBE-n már készíthetünk négy csillagos egységeket is…

Szerencsére nem az egységek számát növelte a Riot Games, ugyanis az idők végezetéig gyűjtögethettük volna a kis karaktereket, ehelyett megjelenítettek egy tárgyat, ami a három csillagos egységeket egy szinttel tovább fejleszti. Buffolták a Guardian Angel tárgyat, aminek így most már van egy olyan bónusz effektje, hogy ha újraéled a tárgyat viselő egység, az egy plusz csillaggal érkezik vissza az életbe.

A Guardian Angelt a B.F. Sword és a Chain Vest kombinációjával érhetjük el.

Az éles szerveren nem sokan használják a GA-t, ugyanis összehasonlítva a többi tárggyal, nem tudnánk kifejezetten hasznosnak nevezni. Ha a viselője elesik a csatában, akkor pár másodperc múlva visszatér, 500 életerővel. Ennek fényében egyértelműen jobb tárgynak tűnik a tesztszerveren elérhető kiadás, ám mindez nem jelenti azt, hogy meg is fog jelenni az új GA az éles szervereken. Ha túlságosan erősnek találja a Riot Games az új iterációt, egyszerűen csak nem fogják élesíteni, főleg hogy már Ranked mód is lesz a TFT-ben, így óvatosabbnak kell lennie a kiadónak.

Egy négy csillagos egység bónusz életerőt és erősített statokat kap. Az életerő mellett lévő arany jelzés (három csillagos egységek esetében) pedig platinum lesz, ami összességében a League of Legends rangsorolt rendszerére is reflektál, ugyanis ott is az arany divíziót a platinum követi.

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva