Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Elhagyta az iskolát, hogy a Fortnite-tal játszhasson, ki is jutott az idei világkupára
Elhagyta az iskolát, hogy a Fortnite-tal játszhasson, ki is jutott az idei világkupára

A Fortnite az egyik legjátszottabb és legnézettebb játék jelenleg a világon. A legnagyobb sikert a "gyerekbarát" körítés hozta el az Epic Games lövöldéjének, ezzel ugyanis olyan rétegeket és generációkat érnek el, amiket más játékok nem tudnak együttesen megmozgatni. Arról nem is beszélve, hogy egyre komolyabban dolgoznak azon a fejlesztők, hogy releváns esport címmé tegyék a Fortnite-ot, vagyis határozottan hosszútávra terveznek vele.

Éppen ebben bízik Jordan (16) is, vagy ahogy a játékosnevén hívják, Crimz. A fiú három éves kora óta videojátékokkal játszik, 12 éves kora óta pedig már a profik útján jár. Karrierjét Halo-val kezdte, ám később, amikor berobbant a Fortnite-láz, váltott az Epic Battle Royale címére, amit azóta napi 10 órán keresztül nyüstöl. A kemény munka meghozta a gyümölcsét, duó társával (Spadess) sikerült kvalifikálnia magát a Fortnite World Cupra.

De mégis hogyan fér mindez bele a tanulmányaiba?

Nos, a válasz egyszerű, sehogy. Jordan édesapja, David Herzog szintén a gaming világban munkálkodik, épp ezért átlátja a fia karrierlehetőségeit. Crimzet kiíratta az iskolából, felszerelt neki egy 20 ezer dolláros gaming szobát, amiben csak a szék és az asztal ezer, ezer dollárba került. Természetesen ez is meg volt indokolva, azért van szükség ezekre a luxus kiadásokra, hogy Jordan a lehető legmegfelelőbb pózban és csuklótartással tudjon gyakorolni.

Erre pedig szüksége is lesz, ugyanis Sadbury-ben élő fiatalnak nagyot kell mennie New Yorkban, hogy a Fortnite World Cupról a lehető legtöbb pénznyereménnyel utazhasson haza. Az édesapjának pedig ennél jobb visszajelzés nem is kellene ahhoz, hogy lássa, jól döntött, amikor fiát a kompetitív gaming irányába terelte.

Ezt olvastad már?

      

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×