Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Hamarosan betilthatják Jordániában is a Fortnite-ot
Hamarosan betilthatják Jordániában is a Fortnite-ot

Már több országban is betiltották a Fortnite-ot bizonyos okok miatt, ezek közül az egyik legelterjedtebb ok a játékbeli agresszió volt, de olyannal is magyarázták már a tiltást, hogy a WHO által kihirdetett videojáték függőség egyik alappillére az Epic Games lövöldéje.

Jelenleg egész Kína és Irak területén be van tiltva a Fortnite, ám most úgy fest, hogy egy újabb keleti ország csatlakozik az "elit" csoporthoz. Jordániában már megkezdték az előkészületeket annak érdekében, hogy kitiltsák az országból a híres Battle Royale-t.

Az országban néhány nappal ezelőtt már sikeresen betiltották a PUBG-t, a telekommunikációs szabályozó szerv (TRC) pedig folytatni tervezi ezt a jellegű tisztogatást, következő célpontnak az Epic nagysikerű játékát szemelték ki.

Mindamellett, hogy a Fortnite-ban nincs vér és a "kill", vagyis a gyilkosság szót sem használják, a játékbeli akciók miatt még így is bizonyos országokban túlzottan erőszakos játéknak számít.

Ezzel pedig a kiadó nem nagyon tud mit kezdeni, ahhoz, hogy minden országban az "elfogadható" szintre csökkentsék a játék agresszív vonásait, ahhoz el kellene törölniük a fegyvereket a Fortnite-ból. Amire persze semmi esély sincs.

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

CS:GO Major színpadbejárás, avagy a serleg, az üvegkalitkák és ami mögöttük van

Ha mindig is érdekelt, milyen körülmények között játszanak a profik egy Major döntőben, akkor ezt a videót neked csináltuk!

A PUBG Corp. bemutatja: Erangel

Erangelt ismét bemutatta a PUBG Corp.

×