Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Semmi keresnivalója a skineknek Pro League-ben - Pengu megmondta a frankót
Semmi keresnivalója a skineknek Pro League-ben - Pengu megmondta a frankót

A skinek időtlen idők óta minden játéknak a szerves részei - a Rainbow Six Siege is nyilvánvalóan jelentős bevételre tesz szert ezek forgalmazásával. Ezzel alapvetően nincs is semmi gond, de nincsen szabályozva a profi színtéren ez a rendszer: egyes játékokban (League of Legends pl.) vannak olyan skinek, amik használata tiltott profi meccseken - vagy azért mert minimális előnyt nyújtanak, vagy azért mert alig lehet őket felismerni. 

Képtalálat a következőre: „lesion elite skin rainbow six siege”

Az elmúlt hetekben egyre több profi játékos szólalt fel annak érdekében, hogy a kompetitív mérkőzéseken  ne lehessen használni ezeket, vagy legfeljebb a Pro League skineket használhassák csak a játékosok. Az egyik fő oka ennek, hogy sokszor tematikus skinek jönnek, ezáltal jó pár operátor kap nagyon hasonló színű ruházatot, és néha fogalmuk sincs, kit lőttek le az akció hevében - márpedig az infó kincs. 

A G2 profija, Pengu azt javasolja, hogy maximum a Pro League skineket lehessen használni: egyrészt azok a liga részei, másrészt színesek, tehát nincs az, hogy beleolvadnak az operátorok a környezetbe. 

Az ESL korábban tiltotta Twitch és Valkyrie elit szettjeit (új színt adnak a két gadgetnek, mely előnyhöz juttatta használójukat), kíváncsian várjuk, hogy a Ubisfot lép-e valamit. A korrekt döntés az lenne, hogy megfogadják Pengu tanácsát, azonban nyilvánvalóan jó reklám az, ha 1-1 profi a legújabb skinekben aprítja ellenfeleit: értelemszerűen ez hatással van a vásárlásokra, tehát ha csak ezt nézzük, akkor nem valószínű, hogy lesz változás. 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?
×