Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Tfue: "Két fegyvernek mennie kell, hogy Fortnite egy jobb játék lehessen"
Tfue: "Két fegyvernek mennie kell, hogy  Fortnite egy jobb játék lehessen"

Mindamellett, hogy a Fortnite valószínűsíthetően a világ legjátszottabb játéka jelenleg, tele van olyan elemekkel, amik bizony időről időre megosztják a közösséget.

Ilyen például a fegyverek és tárgyak forgatásának mechanikája. A Fortnite egy folyamatosan megújuló, frissülő játék, hétről hétre érkeznek az új frissítések, amikkel használati tárgyak és fegyverek cirkulálódnak. Erre találta ki a kiadó a Vaultot (széf), amibe ideiglenesen elhelyeznek pár fegyvert és tárgyat, ezeket pedig onnantól kezdve nem lehet elérni a játékmódokban. Persze a Vaultból vissza is térhetnek elemek, ezzel komolyan hatva az adott metára.

Tfue, sokak által a világ egyik, ha nem a legjobb Fortnite játékosának tartott profi, két fegyvert is kiemelt, aminek a vaultolásával véleménye szerint jobb játékkörnyezetet teremthetne az Epic Games:

"Őszintén úgy gondolom, hogy ez a játék jobb lenne, ha a Compact és a Drum Shotgun a Vaultban végezné!"

Ezzel persze kikövetkeztethető, hogy Tfue nem nagy szerelmese a kilencedik szezonnak, ugyanis mindkét említett tárgy az aktuális szezonban érkezett. Ez valahol érthető, elvégre a Shotgunok mindig is meghatározó elemei voltak a játékmenetnek, mostanában pedig komolyan megpakolta a kategóriát a kiadó. Ugyan a Pump Shotgunt egy ideig pihentette az Epic, de nem bírták sokáig, vissza is emelték a repertoárba.

Így pedig túlzsúfolták a shotgun kategóriát, Tfue ezen változtatna.

Ezt olvastad már?

 

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×