Fortnite
Tfue: "Két fegyvernek mennie kell, hogy Fortnite egy jobb játék lehessen"
Tfue: "Két fegyvernek mennie kell, hogy  Fortnite egy jobb játék lehessen"

Mindamellett, hogy a Fortnite valószínűsíthetően a világ legjátszottabb játéka jelenleg, tele van olyan elemekkel, amik bizony időről időre megosztják a közösséget.

Ilyen például a fegyverek és tárgyak forgatásának mechanikája. A Fortnite egy folyamatosan megújuló, frissülő játék, hétről hétre érkeznek az új frissítések, amikkel használati tárgyak és fegyverek cirkulálódnak. Erre találta ki a kiadó a Vaultot (széf), amibe ideiglenesen elhelyeznek pár fegyvert és tárgyat, ezeket pedig onnantól kezdve nem lehet elérni a játékmódokban. Persze a Vaultból vissza is térhetnek elemek, ezzel komolyan hatva az adott metára.

Tfue, sokak által a világ egyik, ha nem a legjobb Fortnite játékosának tartott profi, két fegyvert is kiemelt, aminek a vaultolásával véleménye szerint jobb játékkörnyezetet teremthetne az Epic Games:

"Őszintén úgy gondolom, hogy ez a játék jobb lenne, ha a Compact és a Drum Shotgun a Vaultban végezné!"

Ezzel persze kikövetkeztethető, hogy Tfue nem nagy szerelmese a kilencedik szezonnak, ugyanis mindkét említett tárgy az aktuális szezonban érkezett. Ez valahol érthető, elvégre a Shotgunok mindig is meghatározó elemei voltak a játékmenetnek, mostanában pedig komolyan megpakolta a kategóriát a kiadó. Ugyan a Pump Shotgunt egy ideig pihentette az Epic, de nem bírták sokáig, vissza is emelték a repertoárba.

Így pedig túlzsúfolták a shotgun kategóriát, Tfue ezen változtatna.

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Hamarosan megérkeznek a GTX 1660-asok! - Minden infó az új kártyákról

Már nem kell sokáig várnunk az Nvidia legújabb kártyájára.

A profik most már hivatalosan is utálják Vertigót

Ritkán fordul elő olyan, hogy egy többmilliós nagyversenyen teljesen mellőzzenek egy mapot, de Vertigo ezt is összehozta.

Zuhanórepülésben az Apex Legends népszerűsége - Heted annyian se nézik már Twitch-en, mint két hónapja

A potenciál megvan az Apex-ben, hogy listavezető játék legyen, ám a vetélytársak jelenleg sokkal jobb üzleti tervvel rendelkeznek.

50 éves az AMD - Jubileumi kiadásokkal ünnepelnek

50 éve nyitotta meg kapuit az AMD.

A videójátékfüggőség mostantól hivatalosan is elismert betegség

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalosan is mentális zavarnak minősítette a videojátékfüggőséget.

×