Fortnite

Akár már a napokban megérkezhet a Breakpoint Bundle!

metabro - 7 hónapja

A Waypoint "negatív" változatát már a Fortnite v9.20-as frissítésben megtalálták az adatbányászok, ám ekkor még nem lehetett tudni mi is lesz a pontos terv a szettel kapcsolatban. Mára kiderült, hogy egy Bundle részeként vehetjük meg az Outfitet, melyhez küldetések is kapcsolódnak. 

Lucas7yoshi-nak hála múlt vasárnap óta in-game formában is megtekinthetjük a szettet. A videón látható wrap nem képezi a csomag részét, feltételezhetően majd az Item Shopban kell megvásárolnunk. A Fallen Love Ranger és Inferno Outfitekhez hasonlóan itt is a napi feladatok teljesítésével oldhatjuk fel az "ajándék" V-bucksot. 

A 10. heti töltőképernyő főszereplője Breakpoint volt, így az biztos, hogy hamarosan érkezik a Bundle. Az árát egyelőre nem ismerjük, a legvalószínűbb a 14.99$ lehet. (-Az Inferno Challenge Pack legendary Outfittel és több kozmetikai elemmel 19.99$ volt-). Több forrás szerint kedd vagy szerda a legvalószínűbb megjelenési dátum.

Könnyen lehet, hogy a Breakpoint bekerülésével egyből ki is kerül a Shadow Legends Pack,  így nem árt sietni a beszerzésével!

      

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva