Gate sponsorship Gate sponsorship
Gaming

Baby Dragon továbbképzés: ezt a 4 tippet fogadd meg, ha ki akarod hozni a legtöbbet a lapból!

metabro - 5 hónapja

Bizonyos időközönként elhozunk nektek 1-1 elemzést némely kártyákról, melyhez olyan tippeket adunk (Ernie C3 videói alapján), melyet nem biztos, hogy mindenki ismert – legutóbb a legújabb kártyával, a Fishermannel foglalkoztunk:

Ma az egyik legnépszerűbb kártya, a Baby Dragon lesz a középpontban. Nézzük is meg mit kell tudnunk pluszban a 4 elixír költségű sárkányról! 

1. Tornádó

Személy szerint iszonyatosan ritkán látom azt, hogy bárki is kombinálná a tornádót a kis sárkánnyal, pedig ugyanolyan effektív, mint a például az Executionerrel. Ha mégis megtennétek, akkor ne felejtsétek el a toronyra húzni az ellenfél lapjait: így a térsebzés egyszerre ér mindent. 

2. Épületekkel is jól elbánik

Ha az adott épületet nem elég messze rakja az ellenfél a tornyától, akkor büntessük meg: ez esetben a Baby Dragon úgy képes eltávolítani pl. egy Goblin Hutot, hogy nem kapja a Tower sebzést. 

3. Ne középre

Amennyiben tudjuk, hogy az ellenfélnél van Tornado, akkor kerüljük a Baby Dragon középre rakását védekezésben: elér a toronyig, majd a képen látható módon be tudja húzni az ellenfél, így felélesztve a King Towert. 

4. Tankként sem utolsó

Ne felejtsük el, hogy a Baby Dragon impozáns életponttal rendelkezik: nem javasolja Ernie kifejezetten, hogy tankként számoljunk vele pakliépítéskor, de bizonyos szitukban, ha épp rotán kívül van a tankunk, de támadást akarunk indítani, akkor a Baby Dragont rakjuk előre. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva