League of Legends

Már meg is érkeztek a PROJECT skinek, Irelia Prestige kiadást is kap

metabro - 11 hónapja

Már meg is kaptuk az első játékbeli előzetest.

Minden évben nagyon várjuk a PROJECT eseményt, nemcsak azért, mert ilyenkor új küldetések és jutalmak érkeznek a játékba, hanem azért is, mert az eseménnyel járó skinek bizony az egyik, ha nem a legminőségibb tartalmai a játéknak. Ezt érzékeli a Riot Games is, biztosan súlyozott figyelmet kapnak a PROJECT kinézetek a tervező/fejlesztő csapatok feladatkiírásában. Most eljutottunk az idei szóráshoz, s az igazat megvallva, ezúttal sem kell majd csalódnunk!

Az előzetesből kiderült, hogy négy karakter biztosan benne lesz a PROJECT: Reckoning csapatban. A bemutató videóban Pyke állt a csapat élén, mellette pedig Irelia, Akali és Jinx szállt harcba, hogy leszámoljanak az őket először "legyártó", majd cserben hagyó PROJECT Corporationnel. Természetesen ennyi elég is volt ahhoz, hogy a közösség fejvesztve kapjon a pénztárcájához, de a Riotnak még volt egy meglepetése. A trailerből ugyan kimaradt, de ötödik tagként még csatlakozott Warwick is a csapathoz, így már akár egy premade keretet is összedobhatunk majd a skinek megjelenése után.

Persze a Prestige skin ezúttal sem maradhatott el, (valószínűsíthetően) komoly megfontolások után Irelia kapta az exkluzív verziót, vagyis ezúttal a közkedvelt topos/mides hős limitált kinézetéért kell majd eladnunk a fél vesénket.

Hamarosan érkezik a 9.14-es ciklus az éles szerverekre, a PROJECT vonal viszont csak feltehetően a 9.15-tel fog érkezni.

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva