Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
CSGO
Sima 2:0 a Liquidnek, bukott map nélkül nyerték a BLAST Pro Los Angeles-t
Sima 2:0 a Liquidnek, bukott map nélkül nyerték a BLAST Pro Los Angeles-t

A hétvégén zajlott a BLAST Pro Los Angeles, a nyári BLAST verseny. A szokásos lebonyolításon csavartak a nézők kérése miatt, beiktattak két BO3-mas elődöntőt, melyek jelen esetben nem voltak annyira izgalmasak. Hat meghívott csapat vett részt a versenyen, így végeztek:

  1. Liquid - 10 pont
  2. FaZe - 8 pont
  3. NRG
  4. Cloud9 - 4 pont
  5. MIBR - 2 pont
  6. Renegades - 0 pont

A braziloknak ráadásul nem coldzera, hanem a coach, Zews püfölte a billentyűzetet. Az utolsó három helyezett szinte más tier módjára játszott, mint a dobogósok. BLAST Pro pontokban is jól megszedték magukat az elsők. Ez azért fontos, mivel a négy legtöbbet gyűjtött csapat jut be majd a Global Final-be, amit decemberben tartanak. 

 

Az első map a FaZe pickje, Nuke volt. Itt még szoros játékot láthattunk, szépen vissza hozták az európaiak. 11:4-re ment CT-ben a Liquid, onnan tudtak visszahozni kört a FaZe-esek, de ennyi nem volt elég a győzelemhez, 16:13-ra nyertek az amerikaiak. Ezután Inferno következett, mely a Liquid egyik legjobb mapja. Ennek megfelelően le is mosták ellenfelüket a pályáról, 16:6-ra könnyedén nyertek, ezzel pedig a döntő is a zsebükben volt. 

 

Számokban Twistzz uralta a döntőt 51 kör alatt 46-ot fragelt, ehhez pedig egy +21-es K-D differencia társult. Rain nagyon gyenge volt, nem az ő napja lehetett a mai.  A Liquid jelenlegi állapotát remekül mutatja, hogy öten egymás után fértek fel a hltv-s diagramra. Az MVP címet NAF nyerte el a tornán nyújtott teljesítményéért. 

 

 

×