Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
R6
A Ubisoft nyilatkozott: tudják, hogy Jackal, Cav, Echo és Blitz sokat bannolt, tesznek ellene
A Ubisoft nyilatkozott: tudják, hogy Jackal, Cav, Echo és Blitz sokat bannolt, tesznek ellene

A Ubisoft tegnap jó pár fontos témát érintett, mely a közösséget megmozgatta az utóbbi időben. Voltak lényeges, és kevésbé lényeges részek - mi az előbbieken megyünk most végig, aki szeretné elolvasni az ide kattintson. 

Kezdjük is rögtön a legfontosabbal, amit már a címben is jeleztünk: a kiadó tisztában van azzal, hogy Jackal, Caveira, Echo és Blitz rengeteget bannolt operátorok rankeden. Azt írták, hogy gondolkoznak azon, hogy hogy lehetne megközelíteni a dolgot, hogy az a Pick/Ban rendszert egyensúlyozzák. Ez valószínű nagyjából annyit jelent, hogy míg Echo ténylegesen nagy győzelmi rátával rendelkezik legutóbbi adatok alapján, addig Caveira már kevésbé, Jackal és Blitz pedig kifejezetten alulteljesítenek - vagyis a szimpla nerf minimum utóbbi kettő esetében nem jó megoldás. Echóval kapcsolatban előrevetítettek már egy változtatást: a drónokat szeretnék jobban láthatóvá tenni a jövőben. 

Képtalálat a következőre: „jackal rainbow six siege”

Smoke valószínű a Capitao-féle kisebb reworkön fog átesni: a füst nem egyből terjed ki, hanem szép lassan (de valószínű nagyobb térben, mint eddig, ugyanis az area denial szerepkört szeretnék hangsúlyozni). 

Képtalálat a következőre: „smoke rainbow six siege”

Talán az egyik legfontosabb és leginkább megnyugtató "újítás", hogy mostantól ha baj van egy operátorral, vagy gadgettel, akkor nem szarakodnak azzal, hogy mihamarabb elhárítsák az éles szerveren, hanem azonnal kiveszik a problémás eszközt/támadót, és addig tesztelik, míg el nem sikerül hárítani a problémát - erre volt precedens Clash, de meg akarták erősíteni, hogy ez mostantól így lesz.

Ezek voltak a leglényegesebb infók, de hang, fegyver, és egyéb hibák kijavításán is dolgoznak, melyet a fenti linken elolvashattok. 

Olvastad már ezeket a cikkeket?
×