Gate sponsorship Gate sponsorship
Gaming

Log Bait 2.0: az Inferno Tower nerf fájdalmas volt, próbáljátok ki ezt a verziót!

metabro - 5 hónapja

Megszokhattátok már, hogy időről időre elhoz a nagyérdeműnek Ash 1-1 paklit, melyekből az érdekesebbeket lehozzuk nektek (elég sokat, mert sok kreatív/erős darab születik). Legutóbb az elit barbároknak talált egy helyet a metában:

Most a játék egyik legnépszerűbb paklijával, a Log Baittel foglalkozunk, melyet biztos vagyok benne, hogy használói is próbáltak már átalakítani, ugyanis az Inferno Tower nerf igencsak súlyos volt – megérett a leváltásra. 

A következő deck ennek a széles rétegnek szól, íme:

A rend kedvéért: ez volt a nerf előtti legnépszerűbb variáns:

Képtalálat a következőre: „log bait clash royale”

Amint látható alapos átrendeződés történt: a Knight helyét a Bandit vette át (funkcióban), a Rocket helyett Poison került be, az Inferno Towert a Cannon Cart váltotta, míg az átlag költség növeléséért a Rascals felel az Ice Spirit kárára. 

Elsőre tehát elég furcsa felállás, hisz a fenti lapokból mindössze ugye egyedül az Inferno Tower gyengült, így nem lenne indokolt a többi leváltása, ezért kapta a címben található 2.0 nevet a pakli. A lényeg azonban ugyanaz maradt: ki kell csalni az ellenfél swarm elleni kártyáját a Princess-Goblin Barrel-Goblin Gang hármas egyikével, illetve adott esetben ugye a Rascals is ezt a célt szolgálja. Ha ez megvan, akkor agresszív ellentámadást kell indítani a fenti négyesből megmaradt 3 kártya valamelyikével (vagy többel) – persze ha további counterek akadnak az ellenfélnél, akkor csak óvatosan.

Összességében nem egyértelmű, hogy ez a legerősebb verzió most: elvégre egy ponton gyengült a deck, azt az egyet kell kivenni – magam részéről szimplán beraktam a helyére egy Teslát és ugyanúgy folytattam a játékot, mint eddig. 

Így vagy úgy, kísérletezni sosem árt! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva