Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
HS
Plague of Murlocs lapértékelés: offenzív és defenzív oldalon is bevethető lapot kapott a Shaman
Plague of Murlocs lapértékelés: offenzív és defenzív oldalon is bevethető lapot kapott a Shaman

Nemrég írtunk már arról, hogy folyamatosan pörög a Saviors of Uldum kiegészítő lapbemutatója - íme a várható reveal beosztás:

Volt azonban egy kártya, amit tegnap már megmutatott a Blizzard, ez nem más, mint a Plague of Murlocs. Regis szokásosan értékelte a lapot, nézzük is meg mi a véleménye róla!

File:Plague of Murlocs(90716).png

Egy 3 manás epic ritkaságú Shaman varázslatról van szó, mely igencsak verzatilisre sikeredett: védekezésben használhatjuk 1-1 nagyobb lény átalakítására (ekkor ugye a Deathrattle sem érvényesül), mint például Ysera, vagy a Galaxy Mage-ben a Giantek; míg támadásban totemeket, vagy egyéb értéktelen minionokat (Voltaic Burst 1-1-es Sparks tokenjei) alakíthatunk át. Előbbinél persze előjöhet olyan eset, hogy Murloc Warleadereket kap az ellenfél, de még akkor is jobban járunk - pont ilyen esetekre nem árt bekészíteni mellé egy boardcleart. Túloldalról ugyanakkor ezek a szinergiák sokat jelenthetnek: lehet, hogy az átlag statok gyengék, de ha 1-2 buffoló kártya beesik egy totem helyett, már előbbre vagyunk - potenciál tehát bőven akad a kártyában.

A lap egyébként ismerős lehet már néhányotoknak valahonnan: nos egy éve az egyik játékos egészen konkrétan pontosan ugyanezt a kártyát alkotta meg és posztolta Redditre:

A rajzot és a nevet kicserélték, de a képesség, a költség és a ritkaság ugyanaz - kíváncsian várjuk, hogy kompenzálja-e valahogy a felháborodott játékost a Blizzard, vagy szimplán ignorálják.

A teljes videót a lap értékeléséről itt nézhetitek meg:

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

A Major legfiatalabb játékosa még meg sem született, amikor a legidősebb már csapatozott!

Egyre fiatalabbak a játékosok, egyre magasabban van a megugrandó léc.

Két új Outfit is debütál ma! - Megérkezett a Raging Storm szett az Item Shopba

Egyből négy új kozmetikai elem érkezett a mai kínálatba.

Megéri-e az SBC? - Bundesliga TOTS Goretzka

Megnéztük, érdemes-e kiütni az új Bundesliga TOTS SBC kártyát, Goretzkát.

×