Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
League of Legends

Újabb minőségi Splash Art csomaggal dobta meg a PROJECT skinek értékét a Riot Games

metabro - 5 hónapja

A PBE-n már elindult a PROJECT esemény, legalábbis már elkezdtek érkezni a tematikus tartalmak a tesztszerverre. Pár nappal ezelőtt még csak egy kedvcsinálót láthattunk, ám azóta már jött hivatalos trailer, valamint a PROJECT: Reckoning csapat tagjait is felfedte a kiadó.

Öt teljesen új kinézet érkezik az új keret, Irelia, Akali, Warwick, Jinx és Pyke ölti ezúttal magára a PROJECT "jelmezt", mi pedig örülünk is ennek, meg nem is. Az egyetlen negatív vonulata a történetnek, hogy mindezek bizony pénzbe fognak kerülni, s amióta tudjuk, hogy a Riot Games előszeretettel készít 1350 RP-s skineket, tudjuk, hogy az ilyen jellegű újdonságok rendesen meg fogják dolgozni a pénztárcánkat.

Mivel már a skineket tesztelhetjük a PBE-n, egyetlen kérdés maradt hátra. Mégis milyen Splash Artokat készített a Riot Games az új tartalmak értékesítéséhez? Nos, már szerencsére erre a válaszra sem kell többet várnunk, a kinézetekhez ugyanis meg is érkezett a "művészcsomag", a PBE fájljai között már fel is bukkantak az új töltőképek.

Sikerült a kiadónak tartania a színvonalat, ezzel pedig előkészítve egy egészen emlékezetes PROJECT eseményt!

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva