Samsung Note 10+
Samsung Note 10+
Fortnite
Újabb skin premier az Item Shopban - Elérhető Dare, a Fortnite legújabb Outfitje
Újabb skin premier az Item Shopban - Elérhető Dare, a Fortnite legújabb Outfitje

Igazán furcsa kimondani, de még mindig a v9.30-as ciklusból sajtolja ki a maradék tartalmat az Epic Games. A már egy hónapja tartó időszak a héten véget ér, a kiadó már be is jelentette, a v9.40-es frissítés középpontjában egy új shotgun, a Legendary és Epic kiadású Tactical Shotgun lesz.

De még mielőtt megérkeznének az új tartalmak és a szezonzárás átvenné a főszerepet, az Item Shopba még kicsúsztatott a kiadó egy teljesen új skint, ami remélhetőleg képes lesz lekötni a közösséget addig, amíg meg nem érkezik az új ciklus.

Dare érkezéséről már egy hónapja tudunk, de valahogy sosem sikerült felkerülnie az Item Shop polcaira. Ám ennek vége, a mai naptól hivatalosan is elérhető az új Outfit, amit biztosan imádni fognak a minimalista skinek kedvelői. Ezúttal egy stílusos, ámde nem túl extravagáns modellel jelentkeztek a fejlesztők, ami egyébként egyáltalán nem baj. A hivatalos bejelentőkép becsapós, a zöld háttér azt sugallná, hogy Dare egy Uncommon ritkaságú elem, vagyis a legolcsóbb, 800 V-Buckos kategóriába tartozik. Viszont sajnos ez a gyakorlatban nem így néz ki, Rare elem, így pedig 1200 V-Buckért oldható fel. Persze mivel magasabb kategóriába tartozik, így egy Back Bling is jár a karakterhez.

Ezt olvastad már?

     

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Bebizonyították: Nem jó sajtreszelőnek az új Mac Pro

Végre megtudtuk azt, amire mindenki kíváncsi volt.

Akkor ez eldőlt! Boombl4 már Na'Vi pulcsiban pózol

Hivatalos bejelentés még mindig nem történt az ügyben.

Viszlát, kínai csalók! Önként zárta be a Tencent a kínai PUBG Mobile piacot

Mivel a szigorú kínai szabályokon nem ment át a PUBG Mobile, a Tencent új játékot fejlesztett, hogy pénzt lásson a dologból.

Ingyenes Rocket League klón debütált a Steamen

Az ingyenes játékokból sosem elég!

×