Fortnite

Újabb skin premier az Item Shopban – Elérhető Dare, a Fortnite legújabb Outfitje

metabro - 10 hónapja

Megint megvillant az Item Shop.

Igazán furcsa kimondani, de még mindig a v9.30-as ciklusból sajtolja ki a maradék tartalmat az Epic Games. A már egy hónapja tartó időszak a héten véget ér, a kiadó már be is jelentette, a v9.40-es frissítés középpontjában egy új shotgun, a Legendary és Epic kiadású Tactical Shotgun lesz.

De még mielőtt megérkeznének az új tartalmak és a szezonzárás átvenné a főszerepet, az Item Shopba még kicsúsztatott a kiadó egy teljesen új skint, ami remélhetőleg képes lesz lekötni a közösséget addig, amíg meg nem érkezik az új ciklus.

Dare érkezéséről már egy hónapja tudunk, de valahogy sosem sikerült felkerülnie az Item Shop polcaira. Ám ennek vége, a mai naptól hivatalosan is elérhető az új Outfit, amit biztosan imádni fognak a minimalista skinek kedvelői. Ezúttal egy stílusos, ámde nem túl extravagáns modellel jelentkeztek a fejlesztők, ami egyébként egyáltalán nem baj. A hivatalos bejelentőkép becsapós, a zöld háttér azt sugallná, hogy Dare egy Uncommon ritkaságú elem, vagyis a legolcsóbb, 800 V-Buckos kategóriába tartozik. Viszont sajnos ez a gyakorlatban nem így néz ki, Rare elem, így pedig 1200 V-Buckért oldható fel. Persze mivel magasabb kategóriába tartozik, így egy Back Bling is jár a karakterhez.

Ezt olvastad már?

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva