Gate sponsorship Gate sponsorship
Fortnite

A robot bevetésre kész, a v9.40 végre elhozta nekünk a végleges masinát – Felkészül a hatalmas Polar szörny!

metabro - 5 hónapja

Karnyújtásnyira a szezonzáró esemény, a több hete épülő robot bevetésre készen áll, a vulkánban felhúzott robotgyárban sikeresen megépült a Polar Peak alól előmászó szörny tökéletes ellenfele.

Meglepő újítás volt a vulkán gépesítése a kilencedik szezon elején, ám végül ebből is kihozta a maximumot a kiadó. A Fortnite történetvezetése egy aszteroida esővel kezdődött, ma meg már ott tart, hogy hatalmas, a hibernálódásából felébredő és randalírozó szörny pusztít a Battle Royale szigeten. Ami biztos, a Fortnite univerzum emberei nem unatkoznak, mindig van mivel foglalkozni.

A Polar Peak alól előmászó lény már több kisebb területet romba döntött, ám biztos, hogy ennyivel nem elégszik meg. Ezt tudják a Fortnite világ tudósai is, ezért épül már hetek óta a vulkánban felhúzott robotgyárban egy hatalmas masina, ami bizony oda fog csapni a lénynek, ami közelít a sziget felé. A mai frissítéssel a robot borítást is kapott, több Outfit is ihlette a dizájnt, megtalálható Rex és Cuddle Team Leader vonásai is.

Már a kis térképen is látható a robot, Pressure Plant miniatűrje átalakult, egy hatalmas rózsaszín paca jelzi, hogy bizony elkészült a gépezet, bevetésre készen áll.

Nincs már sok hátra a szezonzáró eseményig, mindenki készüljön, mert ez biztosan nagy durranás lesz!

Borító: Dexerto

Ezt olvastad már?

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva