Advertisement Gate sponsorship Gate sponsorship
HS

Good guy Toast? A streamer átadja Thijs-nek a lap bemutatóját, miután beszólt neki a közösség

metabro - 5 hónapja

Nagyjából egy hónapja kint van már a Riot Games újabb sikerjátéka, a Teamfight Tactics, mely rengeteg embert beszippantott villámgyorsan – köztük jó pár streamert is. 

Nos a Hearthstone egyik híressége, Disguised Toast is az előbb említett kategóriába sorolható, ugyanis nagyjából egy hónapja nem található Hearthstone anyag Youtube csatornáján – nem véletlen, átpártolt a TFT-re. 

Képtalálat a következőre: „disguised toast”

Ennek ellenére a Blizzard úgy gondolta, hogy ad neki egy lap bemutatót a Saviors of Uldum kiegészítőből, az ok baromi egyszerű: Toast nagy név, márpedig a revealek a hype generálására vannak, ami pedig tudjuk, hogy további előrendeléseket, vagyis több bevételt jelent. 

Kapta is az ívet nemrég Redditen a volt (?) Hearthstone játékos: megkérdőjelezték a Blizzard döntését.

Pláne annak fényében, hogy Thijs ezúttal nem kapott lapot – természetesen ez is elérte a Reddit főoldalát:

Why did Thijs not get a card reveal? from hearthstone

Nos most úgy tűnik, hogy mégis esélyt kaphat a holland streamer, ugyanis Toast visszalépett!

Post image

Indoklásként leírja, hogy egyrészt közrejátszottak a Hearthstone iránt érzett érzései, valamint az, hogy a közösség hogyan reagált arra, hogy ő mutasson be lapot. Végezetül azzal zárta a tweetet, hogy elkötelezett streamereket javasolt a Blizzardnak e célra, konkrétan Thijs-t. 

Hogy ez most sértődöttség, drámázás, vagy korrekt lépés Toast részéről, azt mindenki döntse el maga: mi nem véletlen írtunk kérdőjelet a címben a jelző elé. A kiegészítő revealjeinek időpontjait a következő cikkben találod:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva