Fortnite

Hamarosan új sniper érkezik a Fortnite-ba – Bemutatkozik a Storm Scout!

metabro - 7 hónapja

A v9.40-es frissítés már egy teljes napja elérhető az éles szervereken, a Pressure Plantben készülő hatalmas robot már bevetésre kész, az új Epic és Legendary Tactical Shotgun pedig már több ezer áldozatnál jár. A forrásfájlok sem pihennek, ugyanis végre feladatot kaptak a leakerek, folyamatosan kerülnek elő a jobbnál jobb tartalmak a kliens mélyéről.

Új Overtime kihívások, keleties, futurisztikus Outfitek, skin csomagok és egy teljesen új fegyver is megbújt a fájlok között, utóbbi a sniper kategóriát fogja erősíteni.

FortTory, az egyik rezidens adatbányász elő tudott kaparni pár infót az új sniperről. Most nagyon úgy fest, hogy egy Epic és Legendary ritkaságú, sajátos mechanikával rendelkező fegyver érkezik. A sebzés 81 és 85 lesz lövésenként, ugye ez attól függ, hogy melyik ritkaságot sikerült megkaparintanunk. Másodpercenként egy Heavy Bulletet tudunk majd vele elsütni, a tárba pedig hat töltény fér majd bele.

Lucas7yoshi egy játékmenet videót is megosztott a Twitteren, hogy lássuk, pontosan hogyan fog működni akció közben az új sniper. Egy teljesen új fajta scope-ot kap majd a fegyver, egy kis térkép jelezni fogja a Storm pozícióját, egy kis lila nyíl pedig annak mozgását. Hasznos lehet a Storm Scout azokban a late game szituációkban, amikor pörögnek az építőpárbajok és be vagyunk szorulva. Ilyenkor még ha nem is lövünk vele, érdemes előkapni a scope-ot és felmérni a terepet.

Borító: dexerto

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva