Gate sponsorship Gate sponsorship
HS

Korrekt statok, korrekt effekt: ígéretes a Warrior legendary, csak hova?

metabro - 5 hónapja

Tegnap újabb kártyát láthattunk a Saviors of Uldim kiegészítőből, egészen konkrétan a Warrior egyik legendary lapját, az Armagedillót:

Szokásunkhoz híven jöjjön pár gondolat Regis-től a lapról, kiegészítve a mi véleményünkkel!

A Handbuff mechanika megbukott a Mean Streets of Gadgetzan idején, mert baromi lassú, de tudunk 1-2 ellenpéldát mondani arra, amikor működött – elég csak a Glowstone Technicianra gondolni, ami 5 manáért már képes volt beverekedni magát a Mech Paladinba, így igazából csak annyi a kérdés, hogy elég jó-e az ár-érték arány. 

Nos az Armagedillo jónak tűnik ilyen téren: egyrészt maga a lap sem rendelkezik vészes statokkal, másrészt folyamatos veszélyt jelent – illetve ami lényeges még, hogy egyből van hatása az asztalra a taunt miatt. A probléma inkább ott van, hogy jelenleg sehova sem illeszkedik: sem a Control, sem a Bomb Warrior nem játszik elég taunt lénnyel ahhoz, hogy legyen elég célpontja a buffnak. Mivel még rengeteg lap hátra van a Saviors of Uldumból, ezért természetesen kár temetni a kártyát: erre nyilván a Blizzard is gondolt, így várható további szinergia lap. 

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a Blizzard a Warriort a tauntokkal köti össze: Wildban fog igazán nagyot szólni a kártya: a Warrior régi questjével igencsak jó duót alkot.

File:Fire Plume's Heart(55523).png

A youtuber 4 csillagot adott a kártyára, a videót itt nézhetitek meg:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva