League of Legends

Lehalt a League of Legends az új 9.14-es frissítés miatt – Gyors javításra volt szükség

metabro - 8 hónapja

Nagyon várta már a közösség a 9.14-es ciklust, ugyanis egy halom karaktert buffolt és állítgatott a kiadó, a nerf vonat viszont csak szépen lassan döcögött előre. Vagyis bőven megugrott a "játszható" karakterek száma, még éppen időben, ugyanis innentől kezdve már csak szinten tartani tervez a Riot a világbajnokság előtt. A sok alapjáték változtatás mellett a TFT mód is kapott bőven törődést, Elise Tier 1-es karakter lett, megérkezett Twisted Fate, valamint már ott is elérhető a Ranked mód.

Egészen pontosan volt most egy időszak, amikor csak a Teamfight Tactics-nak volt rangsorolt módja, ugyanis annyi bugos karakter rohangált a Summoner's Riften, hogy a Riot Games-nek be kellett fagyasztania a kompetitív módokat. Több mint 15 hős vált játszhatatlanná a bugok miatt, ami valljuk be, meglehetősen röhejes.

Szerencsére sikerült relatíve gyorsan helyrehozni a hibát, ami azt jelzi, hogy ezúttal bizony egy kicsit sietve került ki a frissítés az éles szerverekre, ha átfésülték volna az újabb tartalmakat, akkor nem lett volna ekkora balhé a dologból. A karakterek és rúnák hibáit javították, újra élesek a Ranked Queue-k, viszont még egy ideig érdemes lesz figyelni a közösségi fórumokat, könnyen lehet, hogy egy-két hiba még megbújt valahol.

A hibák miatt bebukott League Pointokról még hivatalosan nem adott ki közleményt a Riot Games, valószínűleg nem lesz kompenzáció.

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva