CSGO
Óriási meglepetés: Maikelele és csapata elverte a mouzt!
Óriási meglepetés: Maikelele és csapata elverte a mouzt!

Tegnap rajtolt el az amerikai és az európai Minor egyaránt, szinte sehol sem jött a papírforma, a meccseket a metabro hivatalos csatornáján közvetítjük, érdemes velünk tartani! A legnagyobb meglepetés talán mégis a NoChance csapata volt, akik megverték a mousesports-ot. Az utóbbi együttest talán nem kell bemutatni, mekkora tehetségek játszanak bennük, milyen nagy nevek, igazi multikulti csapat. Ezzel szemben a NoChance talán kevésbé ismerős a hazai nézők számára, ez nem is véletlen. A jelenlegi felállásuk:

  • Maikelele - svéd
  • kRYSTAL - német
  • zehN - finn
  • STYKO - szlovák
  • Thomas - brit

2018 végén alapították a csapatot Maikelele-ék, akkor még ScreaM is a formáció tagja volt. Aztán frozen lelépett a mouzba, helyette jött a szlovák player, majd nukkye a HellRaisers-hez távozott. Egyszóval a válogattak tőlük a nagyobb szervezetek, a legjobbakat úgy nézett ki, elvitték. Többnyire olyan játékosok szerepelnek a lineupban, akik már megmutatták magukat, bizonyítottak is, de valahogy mégsem kellettek sehova.

 Abszolút a nulláról indították a Major projektet, a nyílt kvaliból a zártba, a zártból utolsó csapatként az európai Minorra. Az első meccsüket a mousesports ellen játszották Infernón, mindenki sima mouz győzelmet várt. Ehhez képest a NoChance 9:2-vel kezdett be T oldalról, a második félidőre 9:6-tal fordultak. Végül összekapta magát a mouz, 14:14-ig meg sem álltak, ahol aztán Maikelele-ék pontot tettek az i-re, és 16:14-re befejezték a találkozót, ezzel meglepve még magukat is. 

"Azt a k*rva, most vertük meg a mouzt infernón, rendesen remegek" - tweetelte a meccs után a csapat legfiatalabb játékosa, Thomas. 

A győztesek meccsén aztán a CR4ZY-től 2:0-ra kikapott az NC, de a nap bravúrja így is az övék. 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Kiderült hány száz millióba kerül beindítani egy CS:GO csapatot

A Team SoloMid marketinges főnöke, Leena Xu egy instagram kérdezz-felelekben válaszolt arra, hogy miért nincs még mindig CS:GO csapata a TSM-nek. 

Egy napig újra darálhatunk a Double Barrel Shotgunnal

Érdekes LTM és egy régi kedvenc érkezett.

×