Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
HS
Kis Hunter visszaesés, a többi Class viszont jön fel népszerűségben - Heti meta jelentés
Kis Hunter visszaesés, a többi Class viszont jön fel népszerűségben - Heti meta jelentés

Ezúttal kimaradt egy hét a legutóbbi VS data jelentés óta, azonban az az igazság, hogy szinte alig változott bármi az előző jelentés óta - nem igazán meglepő, beállt már a meta, a játékosok is inkább az új kiegészítőt várják már. Azért nézzük a számokat! 

A legnépszerűbb paklik

Itt láthattok százalékok terén a legnagyobb mozgolódást a két héttel ezelőtti állapothoz képest: továbbra is a Hunter a legtöbbet játszott Class, azonban bő 2 százalékkal ritkábban nyúlnak hozzá az emberek. Onnantól lefele viszont konkrétan minden Class gyakrabb szereplő a ladderen: egyedül a Priest esett vissza fél százalékot, a többiek nőttek (a legtöbbet Jaina, közel 1 százalékot). 

A legjobb paklik

Stabil, kirobbanthatatlan, betonbiztos: ez mondható jelenleg el a Tier 1-ről, ugyanis semmi változás nem történt paklik terén. Vezet a Bomb Hunter, őt követi a Bomb Warrior, majd a Control Warrior, végül pedig a Murloc Shaman zárja az elitek alakulatát. Egyedül százalékok terén mutatkozik kisebb visszaesés mindegyik pakli részéről, de ha komolyan szeretnénk venni a rankedet, akkor feltétlenül e 4 pakli egyikét válasszuk! 

Ezeket a deckeket a nevükre kattintva érhetitek el, ha pedig a többi tierben lévőre vagytok kíváncsiak, akkor azt a VS oldalán (itt) nézhetitek meg. 

Matchupok

Mivel itt végképp csak ismételni tudnánk önmagunkat, inkább nézzük meg matchup terén az egyetlen paklit, mely egy tiert előrelépett a listán: ez a Specters Mage. A 8 legendary-t és jó pár epic-et felvonultató pakli felemelkedése a csökkenő Hunter mennyiségnek köszönhető: látható, hogy ennél vörösebb már nem is lehetne a pakli matchupja a Bomb Hunter ellen. Érthető a helyzet: a pakli elég keményen a végjátékra rendezkedik be, ráadásul a Book of Specters miatt nem is rakhatja tele varázslatokkal a listát (melyek segítenének a visszajövetelben), szóval ha valaki próbálgatni akarja a decket (nevére kattintva eléritek), annak innen is minél kevesebb Huntert kívánunk! 

Olvastad már ezeket a cikkeket?

ZywOo MVP címet, a Liquid a döntőt nyerte tegnap - ESL One Cologne 2019

A franciáknak nem jött össze a trónfosztás, a Liquid pedig rendesen megszedte magát.

400 fős giga battle royale-t terveztek a rajongók

Amikor már a 100 játékos nem elég...

Új fegyver, új jármű és a szétlőhető benzines kanna - Íme a 30. update!

Indulhat a tesztelés, ugyanis a teszt szerveren már várnak az újdonságok!

×