Counter Strike

Mégis elindulhat a MIBR a StarLadder Majorön?!

metabro - 6 hónapja

Június 25-én lépett életbe a roster lock a StarLadder berlini Majorjére. Ez azt jelenti, hogy az akkor leadott felállásokkal kell játszaniuk a csapatoknak, nem cserélhetnek már. Továbbá a szabálykönyvben le volt írva, hogy csak akkor játszhat a coach, ha valamilyen "vészhelyzet" lesz. Betegség, sérülés stb… Egy játékos eligazolás, vagy kilépés nem ilyen. Pontosan ezért temették már sokan a MIBR csapatát, mivel coldzera saját maga hagyta ott a társait bő egy hete. 

Az eddigi Major tornákon mindig a coach ugrott be, főleg vízumproblémák miatt kellett meglépni az ilyet. A StarLadder szabályai szerint azonban Zews, a MIBR edzője nem ugorhatott volna be coldzera helyére, négyen viszont nem játszhatnak, tehát diszkvalifikálják őket.

Tegnap azonban elismerte a rendező, hogy ez a szabály "szükségtelen és egészségtelen".

Illetve hozzá tették, hogy a Lazarus csapatának is felajánlották a lehetőséget, hogy a coach ugorjon be, így részt tudtak volna venni az amerikai Minoron. Az már más kérdés, hogy a csapat nem akart élni a lehetőséggel, de az esélyt azért megkapták. Vélhetően az MIBR élni fog a felajánlott helyzettel, bár az nem kérdés, hogy coldzera nélkül igazán harmatos Major vár rájuk.

FalleN-éket lassan nyugodtan nevezhetjük az utóbbi évek legszerencsétlenebb csapatának is. A legutóbbi két Major előtt egyaránt kettőt-kettőt cseréltek, valamint új coach is érkezett mindkét verseny előtt. Vagyis teljesen elölről kezdhettek mindent. De volt itt korábban fox beugrásával megvívott Major is, vagyis valami mindig keresztbe tesz a MIBR csúcsformájának.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva