Hearthstone

Némelyik ígéretes, némelyik kevésbé: Krippnek összességében tetszenek az új singleton lapok

metabro - 7 hónapja

Tegnap egyszerre 4 legendary-t is láthattunk, melyek mind az egylapos pakliépítést jutalmazzák. Nézzük is meg, hogy Kripparian milyen véleménnyel van a kártyákról! 

Reno the Relicogolist

Reno the Relicologist Card

Az új Reno Mage lap lett (ahogy ezt már tudtuk korábban is), statok terén nem hízott meg a régi verzióhoz képest. Az új effekt kifejezetten erős: ugyan nem menti meg a hátsónkat akkor, ha az ellenfél már rommá sebezte az arcunkat a maxra gyógyulás által, de ha nincs kézben további burn, akkor ez gyakorlatilag egy jó statokkal ellátott lénybe épített asztaltakarítás. Hogy megéri-e miatta mindenből csak egyet használni? Ha tippelni kéne, valószínű igen! 

Dinotamer Brann

Érdekes finisher kártyát kapott a Hunter a dinoszaurusz szelídítő Brann személyében: a stat maga nagyon gyenge, de ha teljesül a feltétel, akkor megkapjuk mellé King Krush-t, aki egyike a megmaradt kevés charge-os minionnak – rögtön egy 8-ast képes odacsavarni arcra. Itt is adott a kérdés, hogy vajon megéri emiatt inkonzisztensebb paklit építeni? Ugye mindössze annyi történik, hogy egy 7 manás King Krush-t kapunk, meg mellé egy gyenge testet – nem túl esélyes, hogy emiatt egylapost paklit építenénk. 

Elise the Enlightened

Elise megvilágosodott és kezet dupláz ezúttal: a feltétel a szokásos, a lehetőségek kecsegtetőek. Kripp arról beszélt, hogy akár dupla Moonfire-t is játszhat egy control verzió (melyben mindig akad a Druidnál valami kombó finishernek), elvégre felhúzod a paklidat, majd utána teljesül Elise feltétele (vagy tulajdonképpen elég ezt a kettőt behúzni és mehet a dupla) – Malygos mellett az 24 sebzés. 

Magunk részéről annyit tennénk hozzá, hogy nem biztos, hogy ennyire rá kell menni a kombóra, az 5 mana 5-5 oké, később szimpla value lapként is elfogadhatónak tűnik a kártya. 

Sir Finley of the Sands

Sir Finley of the Sands Card

Visszatér az Odd Paladin? Nos szerencsére ettől több szempontból sem kell tartani: egyrészt a fejlesztett hősképesség random, tehát egyáltalán nem biztos, hogy megkapjuk, másrészt pedig be kell húzni hozzá Finley-t. Ettől függetlenül a vanilla statok mellé egy erős képesség társul – nincs kizárva, hogy megéri emiatt egylapost építeni, pláne ha esetleg további szinergiák érkeznek hozzá!

A videót itt nézhetitek meg:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva